promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Scooter frontemberének üvöltésétől még a karácsonyfa is kigyulladt - videón a mókás eset
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Scooter énekese még karácsonykor is széttombolja magát.

Már lassan 30 éve létezik a Scooter nevű német „techno” banda, ami a kezdetektől fogva fülbemászó dallamokkal, lüktető basszussal és a frontember, H.P. Baxxter eget rengető üvöltözéseivel hódítja a közönséget. Magyarországon is rengeteg hűséges rajongója van a csapatnak, ami még a tavaly kiadott, legutóbbi albumával is rendesen odacsapott – az albumkritikánkat itt lehet elolvasni:

Sajnos az utóbbi időszak nagyon nehéz volt a Scooter rajongóinak, ugyanis kiderült, hogy egyszerre két ember is távozik a bandából, vagyis egyelőre csak H.P. Baxxter marad. Elvileg hamarosan csatlakoznak hozzá mások is, de akárhogy is lesz, az biztos, hogy egy korszak lezárult, és nagyon sokan sajnálják a búcsúzó tagokat, hiszen nagyon jó triót alkottak az énekessel, és sok-sok slágert csináltak együtt.

A Scooter hivatalos Instagram oldalára az ünnepekre való tekintettel nemrég felkerült egy egészen mókás videó, amin az látható, hogy H.P. Baxxter hamiskásan, de egész elfogadható módon énekli egy műsorban a „White Christmas” című karácsonyi klasszikust, majd hirtelen elüvölti magát, hogy „FIRE!”, aminek hatására meggyullad a stúdióban lévő karácsonyfa, a zenekar másik két tagja pedig felpattan, és elkezd a frontemberrel együtt tombolni a szintiknél.

A felvétel nem mostanában készült, hiszen H.P. Baxxter mellett még Rick és Jay Frog van, de az biztos, hogy érdemes megnézni a mókázás miatt, illetve azért is, mert elég ritkán lehet hallani az énekes tényleges énekhangját, hiszen a legtöbb Scooter szerzeményben inkább csak ritmusosan beszél és hangosan üvöltözik – azt viszont zseniális, már-már ikonikus módon.

Itt lehet megnézni a videót az égő karácsonyfás fellépésről:

Itt pedig meghallgatható egy jó kis karácsonyi Scooter zene, amit a rajongók minden évben elővesznek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás