promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Újabb sztárszerelem van kibontakozóban, nem titkolja tovább érzéseit a műsorvezető és az énekesnő

Újabb sztárszerelem van kibontakozóban, nem titkolja tovább érzéseit a műsorvezető és az énekesnő

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Sztárszerelem születésének lehetünk tanúi, nagy nyilvánosság előtt csattant el a csók.

Úgy tűnik ez az ősz is tartogat meglepetéseket, most éppen egy újabb sztárszerelem bontakozik ki a szemünk előtt. Szépréthy Roland és Mihályfi Luca úgy egymásba gabalyodtak a Sztárbox stúdiójában, hogy a vak is láthatja, mi folyik a két fiatal között. Élő adásban közvetítették, ahogy csókolóznak, ami nagy megdöbbenést keltett, kapcsolatukról ugyanis egészen eddig semmit nem közöltek.

A gyönyörű Mihályfi Luca kislány kora óta énekel, nemrég  az X-Faktorban tette próbára tehetségét, ahol minden előadásával lenyűgözte a mentorokat. Végül bejutott a döntőbe és a dobogó harmadik helyére állhatott fel. 

Az énekesnő a Sztárbox első adásának felvételét is a stúdióból követte nyomon. Szinte lehetetlen volt nem észrevenni őt, sugárzó szépsége és stílusos outfitje miatt feltűnő jelenség volt a kamerák mögött is. Már ekkor felmerült a kérdés, hogy vajon kinek szurkol a gyönyörű énekesnő, kit támogathat a jelenlétével.

Nem kellett sokat várni, amikor a második élő show-n is megjelent, lehullt a lepel. Kiderült, hogy nem valamelyik versenyző, hanem az egyik műsorvezető miatt érkezett. A szerencsés férfi pedig nem más, mint Szépréthy Roland.

Aki követi a Sztárbox eseményeit, tudja, hogy a műsor szüneteiben élő bejelentkezéssel szokták szórakoztatni a nézőket a közösségi felületeken, és éppen egy ilyen élőzés miatt bukott le a szerelmespár. Azóta pedig már a közsségi médiában is megmutatták, milyen egy igazi nyelves:
 

 

Szépréthy Roland egyébként influenszer, azzal vált híressé (hírhedté?), hogy újra kellett ültetni miatta a Széchenyi téren fekvő növényeket miután jelentős összeget szórt szét a tér felett a levegőben, amit a pénzéhes követők igyekeztek összeszedni. Az influenszer ezen akciója vegyes fogadtatásban részesült, sokan úgy vélik felelőtlen döntés volt. Úgy tűnik, Lucát ez nem zavarja.

Mihályfi Luca, aki egyesek szerint borzasztóan hasonlít Tóth Andira, a 2023-as X-Faktorban lett ismert. A műsor után úgy nyilatkozott, hogy nagyon bejön neki a celebeskedés, tele van ötletekkel és energiával: 

"Az X-Faktor nem csak a tehetségről szól, sok más aspektusból is a toppon kell lenni. Olyan típus vagyok, aki könnyedén veszi az akadályokat. Nagyon szeretem ezt csinálni, emberek között lenni, sürögni-forogni. Szeretek része lenni az alkotási folyamatnak, beszéljünk a stúdiózásról, egy dal megalkotásáról, vagy arról, hogyan jelenítem meg vizuálisan a dalaimat. A klipeknél mindig pontos elképzeléseim vannak, tudom, mit szeretnék látni"

- mondta a noizz.hu-nak.