promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Nyilvános helyen dobta le melltartóját Pap Dorci, mélygarázsban villantott a Sztárbox vasöklű versenyzője

Nyilvános helyen dobta le melltartóját Pap Dorci, mélygarázsban villantott a Sztárbox vasöklű versenyzője

Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Pap Dorci egy forgalmas mélygarázsban szabadult meg melltartójától, lencsevégre kapták a villantást.

Pap Dorci a TV2 után átpártolt az RTL-hez, és elvállalta, hogy ő lesz az idei Sztárbox egyik versenyzője. A nyíregyházi szépséget először az Exatlon Hungary 2020-as évadjában, majd az All Star-szezonban láthattuk versenyzőként, később a Dancing with the Stars-ban táncolt, aztán ő lett a Zsákbamacska "cicája" Majka és Pápai Joci oldalán. Ám az RTL átcsábította magához a két műsorvezetőt, és most nemrég kiderült, hogy Pap Dorcival is komoly tervei vannak a csatornának, hiszen ő is a Sztárbox egyik női versenyzője lesz.

Dorci a Fókuszban mondta el, hogy ez az első olyan műsora, ami fizikálisan és szellemileg is ugyanakkora kihívást fog jelenteni neki. Véleménye szerint nőként ritka, hogy valaki belevág egy ilyen kalandba, és neki meg sem fordult a fejében, hogy magától bokszolni kezdjen; még úgy sem, hogy egyébként közel érzi magához ezt a sportágat, hiszen az unokatestvére bokszoló.

Ugyan szerette volna kipróbálni a bokszot, arra soha nem gondolt, hogy versenyszerűen fogja ezt űzni. Most, hogy kipróbálta, a legjobb mozgásformának tartja, mert mindent megmozgat. Néha azon gondolkozik, hogyan vezet majd haza, annyira elfárad, alig bírja felemelni a lábait. Az viszont egyelőre még furcsa a számára, hogy megüssön valakit a ringben, de nagyon szeretné megnyerni a kategóriáját, szóval addig mindenképpen meg kell barátkoznia azzal, hogy ütéseket kell bevinnie az ellenfeleinek.

A vasöklű versenyző már most hálás a sportnak, mert úgy éri, annyi mindent kapott tőle, de ettől függetlenül nem minden mindegy alapon száll majd ringbe.


Pap Dorcit nagyon sokan megkedvelték az említett tévéműsorokban, így aztán nem csoda, hogy népes rajongótáborra tett szert az évek során; ma már több mint 246 ezren követik őt a közösségi oldalán, tehát nem túlzás azt mondani, hogy százezrek látnak mindent, amit kirak magáról.

Most például lencsevégre kapták, ahogy egy nyilvános helyen szabadult meg a melltartójától, és egy forgalmas mélygarázs kellős közepén villantott a kamerának.

Pap Dorci ugyan visel felsőt a képen, de alatt tényleg semmit; hozzá kell tenni, hogy a TV2 jóvoltából egyszer valóban jóval többet mutatott meg magából, mint szerette volna, hiszen az Exatlonban felcsúszott a felsője, és utólag sem vágták ki az adásból a csupasz mellvillantását.