promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Molnár Gusztávról barátja árulta el, milyen súlyos állapotban van jelenleg, kritikus időszak következik

Molnár Gusztávról barátja árulta el, milyen súlyos állapotban van jelenleg, kritikus időszak következik

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A színész komoly orvosi felügyelet alatt áll.

Molnár Gusztáv, a Drága örökösök című sorozat egykori sztárja, ismét a figyelem középpontjába került az elmúlt napokban. A színész, aki hosszú ideje küzd az alkoholfüggőséggel, nemrégiben ismét kórházi ellátásra szorult, miután a budapesti Corvin-negyednél ittas állapotban találtak rá. A helyzetet tovább súlyosbította, hogy magánéleti problémái is mélypontra kerültek, amit korábbi párjával való konfliktusai csak tovább éleztek.

A legfrissebb hírek szerint Molnár Gusztáv jelenleg orvosi felügyelet alatt áll, és egy kórházban tölti napjait. A következő egy-két hét kulcsfontosságú lesz számára, hiszen az ilyen súlyos alkoholproblémákkal küzdők esetében ilyenkor jelentkezhetnek a legsúlyosabb elvonási tünetek, például epilepsziás rohamok. Barátai mindent megtesznek, hogy támogassák őt ebben a nehéz időszakban, és gondoskodnak arról, hogy amint lehet, egy újabb elvonókúrára kerüljön sor, ahol a fizikai és mentális állapotát is alaposan megvizsgálják.

Zacher Gábor toxikológus szerint Molnár addig marad az intézményben, amíg szükséges, és minden tőle telhető segítséget megkap, hogy elkerülje a potenciálisan halálos következményeket. A színész elhatározta, hogy ezúttal végleg leszámol a szenvedélybetegségével, és újra szeretné felépíteni az életét, remélve, hogy egyszer boldog családot alapíthat.

Molnár Gusztáv több irányban is próbálkozott, hogy újra megtalálja a helyét: színházi szereplésekkel és civil munkákkal is kísérletezett, miközben az RTL által gyártott sorozatokhoz kapcsolódó produkciók is megpróbálták támogatni őt.

A Drága örökösök, Keresztanyu, valamint legújabban a Pokoli rokonok című sorozatot gyártó cég az elmúlt években többször is lehetőséget adott neki, legutóbb kisebb szerepeket bízva rá a Pokoli rokonokban. Ugyanakkor a cég közleménye szerint csak akkor tudnak nagyobb szerepet biztosítani számára, ha az állapota stabilizálódik.

forrás: Blikk