promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Romokban Cristiano Ronaldo házassága? Aggasztó hírek érkeztek a szakításról

Romokban Cristiano Ronaldo házassága? Aggasztó hírek érkeztek a szakításról

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc

Újabb sztárpár kapcsolata érhet véget, van még visszaút? 

Cristiano Ronaldo, a világhírű portugál futballsztár, komoly anyagi terhekkel nézhetne szembe, ha valaha is szakítana jelenlegi párjával, Georgina Rodríguezzel - nemrégiben felröppentek olyan pletykák, hogy a pár szakíthat, mivel azt állították, hogy Ronaldo megunta Georgina költekező szokásait Szaúd-Arábiában.

A találgatásokat tovább erősítette, hogy néhányan egy nagy vitának voltak tanúi, ami a pár között tört ki, mielőtt felszálltak volna a magángépükre. A Marca szerint Ronaldo édesanyja, Dolores, nem nézi jó szemmel a kapcsolatot, mivel úgy véli, Georgina csak anyagi érdekek miatt van együtt a futballistával. . A pár 2016 óta van együtt, és kapcsolatuk azóta is a média figyelmének középpontjában áll.

Ronaldo, aki a Manchester United, a Real Madrid, a Juventus és jelenleg a szaúd-arábiai Al-Nassr csapatának színeiben ért el sikereket, hozzávetőlegesen 500 millió font értékű vagyonnal rendelkezik. A világ legjobban fizetett sportolójaként éves keresete Szaúd-Arábiában 173 millió font, amit számos szponzori szerződés egészít ki.

A portugál TV GUIA magazin beszámolója szerint a pár között létrejött megállapodás védi Ronaldo vagyonát, ugyanakkor anyagi biztonságot is nyújt Georgina számára egy esetleges szakítás esetén. Ha a kapcsolatuk véget érne, a 30 éves modell élete végéig havi több mint 85 000 fontos nyugdíjat kapna. Ezeket a feltételeket állítólag első közös gyermekük, Alana Martina születése után rögzítették.

Továbbá a megállapodás szerint Georgina örökölné Ronaldo luxusvilláját Madridban, a La Finca exkluzív negyedben. Az ingatlan, amelyet Ronaldo 2010-ben vásárolt meg 5 millió euróért, egy 4 000 négyzetméteres birtokon helyezkedik el Pozuelo elegáns kerületében.

Bár a pár hivatalosan még nem kötött házasságot, Ronaldo nemrégiben egy fitneszmárka reklámjában „feleségként” említette Georginát, ami tovább növelte a találgatásokat kapcsolatuk státuszáról. A sztár egy promóciós videóban megjegyezte: „Amikor nem az edzőteremben edzek, szeretek otthon edzeni a feleségemmel.”

Ronaldo öt gyermek édesapja, köztük kettőt Rodríguezzel közösen nevel. Első gyermeke, Cristiano Jr., 2010-ben született, az anya személyazonosságát azonban soha nem hozták nyilvánosságra. 2017-ben a család két újabb taggal, Mateo és Eva ikrekkel bővült, akik béranya révén születtek. Georgina és Ronaldo 2017 novemberében köszöntötték közös lányukat, Alana Martinát a világra. 2022-ben a pár egy tragédiával szembesült, amikor ikreket vártak, de sajnos elvesztették a kisfiukat.

Egy esetleges szakítás tehát komoly anyagi következményekkel járhatna Ronaldo számára, miközben a pár kapcsolata továbbra is a közvélemény figyelmének középpontjában áll.

forrás: GraziaMagazine