promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Betegségéről vallott a Barátok közt egykori gyereksztárja, aki ma már boldog édesanya

Betegségéről vallott a Barátok közt egykori gyereksztárja, aki ma már boldog édesanya

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A Barátok közt egyik ismert színésznője beszélt arról, hogy neki sem fenékig tejfel az élete.

Szabó Kitti az egykor igen népszerű Barátok közt sorozat Bokros Lindáját játszotta, az gyerekszínészből mára gyönyörű édesanya lett, aki a közösségi médiában is egyre aktívabb. 

Kitti még csak 15 éves volt, amikor egy szereplőválogatáson kiválasztották a sorozatbeli Bartha Zsolt lányának és a tévénézők hamar megszerették. Két évet töltött a sorozatban, majd egy időre visszavonult a nyilvánosság elől, sokáig nem hallottunk felőle. Később YouTube-on tért vissza, ahol többnyire humoros és ismeretterjesztő videókat készít, emellett pedig influenszerként keresi kenyerét az Instagramon.

Az televíziós gyereksztár ma már boldog anyukaként éli az életét szerelmével közösen nevelik ötéves kisfiukat, Félixet. 2021-ben már megtörtént a lánykérés is, de az esküvővel még várnak. 

Az egyik videójában Szabó Kitti elárulta, hogy a kiegyensúlyozott, mindig mosolygós külső mögött neki is akadnak nehézségek az életében. Meg kell küzdenie egy betegséggel, néhány éve ugyanis pajzsmirigy problémát diagnosztizáltak nála.

Azt mondta, azért kért orvosi segítséget, mert nagyon rövid idő, nagyjából 2-3 hónap alatt 10 kilóval több lett a súlya. Mielőtt diétázni kezdett, kért egy vérvizsgálatot, amely során bebizonyosodott, hogy a TSH értéke meglehetősen magas. 

Saját tapasztalatai azt mutatják, hogy a pajzsmirigy gondokkal szenvedőknek meg kell küzdeniük a túlsúllyal, habár a meglehetősen csinos, 30 éves anyukának igazán nem lehet oka panaszra a megjelenését illetően, hiszen csodásan néz ki. 

Kitti azt mondja, nem egy tipikus helikopter anyuka, aki mindenen aggodalmaskodik, de azért őt is nyugtalanítja, hogy a kisfia nem hajlandó húst enni, a joghurton és a tejen kívül szinte semmilyen más állati eredetű ételt nem fogad el. „Sem a hús látványát nem bírja, sem a szagát. A minap pörköltet készítettem, bemenekült a szobájába, és kijelentette, büdös az étel. Ez probléma, főleg az óvodában, ahol az óvó nénik nem mernek az ételére húst, ami rendben is van. De ha például rakott káposzta van, azt nem lehet szétválasztani, ő meg inkább nem eszik. Erre megoldást kell találnunk, hisz kell valamennyi állati eredetű étel a gyermeknek” – írta meg Kitti véleményét a story.hu, a fiatal anyuka egyébként már szakemberekkel is felvette a kapcsolatot emiatt.