promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenő akkora McDonald's rajongó, hogy beáll főzni az újranyíló Nyugati téri éttermükben

Rácz Jenő akkora McDonald's rajongó, hogy beáll főzni az újranyíló Nyugati téri éttermükben

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc

Ha mindig is arra vágytál, hogy Rácz Jenő főzzön neked a McDonald's-ban, akkor most itt a lehetőség.

Rácz Jenő nagy McDonald's rajongónak vallja magát, így aztán nem véletlen, hogy a étteremlánc nem először kéri fel, hogy főzzön az egyik budapesti éttermükben. Mikor tavaly októberben volt az első magyarországi Meki újranyitása, már akkor is a Michelin-csillagos séf készített fine dining fogásokat az étteremlánc minőségi alapanyagaiból.

Rácz Jenő akkor olyan kiváló ételeket készített a vendégeknek, mint tőkehal brandade tartlet tartárral és lazacpisztráng kaviárral, libamáj alma chutney-val és céklával, glazúrozott csirkemell konfitált zellerrel, sült hagymával és mogyoróval, valamint pisztáciás, karamellás képviselőfánk.

Most a McDonald's telefonos applikációjában vettük észre, hogy az étteremlánc újra meghirdette a Rácz Jenő fine dining vacsorát, amit a Nyugati téri Meki megújulása és újranyitása apropóján szerveznek. A vacsorára 40 darab páros jegy érhető el, amit bárki megszerezhet, akinek van 5000 hűségpontja.

Az ajánlat augusztus 28-ától a készlet erejéig tart. Ha valakinek összegyűlik az 5000 pont, az applikáció segítségével be tudja váltani egészen szeptember 2-áig. Maga a vacsora szeptember 4-én és 5-én, szerdán és csütörtökön lesz a Nyugati tér Mekiben.

Rácz Jenő nagy McDonald's rajongó

A Michelin-csillagos séf örömmel mondott igent már akkor is, amikor a Régi posta utcai Meki újranyitásakor keresték meg ezzel a lehetőséggel, és most a Nyugati téri étterem megújulásához rendezett vacsoránál is ő fog beállni a konyhába. Rácz Jenő kiskora óta Meki rajongónak vallja magát, szerinte ez az oka, hogy az étteremlánc éppen őt kérte fel a patinás étterem újranyitási vacsoráinak levezénylésére.

„Az este felszolgált ételek fő összetevőit ugyanazok az alapanyagok adják, amiket a McDonald’s éttermekben nap mint nap használnak, és azt gondolom, az étteremlánc valóban büszke lehet az alapanyagok minőségére”

- idézte a McDonald's tavaly Rácz Jenőt, amikor az első magyarországi Mekit nyitották újra, és most hasonló minőségű fogásokra kell számítani a Nyugati térnél is.