promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Szerelme helyett egy másik férfit csókolt meg az X-akták sztárja a díjkiosztón, mindent bevallott

Szerelme helyett egy másik férfit csókolt meg az X-akták sztárja a díjkiosztón, mindent bevallott

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Az X-akták sztárja az Emmy-díjátadón történt eseményekre 27 év után adott magyarázatot.

Az igazság odaát van. Pontosabban fogalmazva Gillian Anderson közösségi oldalán, ha arra a kérdésre keressük a választ, hogy a mellette helyet foglaló szerelme helyett miért a mögötte ülő David Duchovnyt csókolta meg először a színésznő, amikor megtudta, hogy ő kapja az Emmy-díjat.

Az X-akták Scullyja 1997-ben kapta meg a rangos elismerést a sorozatban nyújtott alakításáért. A neve hallatán odahajolt színésztársához és nyomott egy cuppanósat a szájára, majd az akkori barátja következett, Rodney Rowland.

A magyarázatra 27 évet kellett várni, de most végre fény derült az igazságra. 

Egy online videóban Anderson elárulta a titkot:

„Az igazság az, hogy David és én valójában együtt éltünk, és Rodney volt az álcám” 

– mondja a színésznő, majd pár másodperc múlva felnevet és elismeri, hogy csak viccelt. 

Anderson egyébként a videóban az akkor partnerére a beard szót használja. A kifejezés heteroszexuális és nem heteroszexuális kontextusban is használható, de különösen az LMBTQ+ kultúrán belül. A sztár az Emmy-díjátadó idején még titkolta, manapság azonban már őszintén és nyíltan beszél arról, hogy több női partnere  volt élete során.

2012 márciusában Anderson elárulta az Out magazinnak, hogy középiskolás korában volt egy hosszú távú kapcsolata egy lánnyal. A Daily Telegraphnak adott interjújában 2015 márciusában azt mondta, hogy nyitott egy azonos nemű kapcsolat létrehozására is: Számomra egy kapcsolat egy másik ember szeretetéről szól, a nemük nem számít." 

Az igazság tehát az, hogy Gillian és David nem éltek együtt. Azt azonban nem tudja pontosan megfogalmazni, hogy miért a színészt csókolta meg először.

Talán azért, mert együtt szerepeltünk, és mert gyakorlatilag olyanok voltunk mint a házasok, ugyanis több időt töltöttünk együtt, mint a saját szerelmeinkkel” - magyarázta az X-akták színésznője.

Hozzátette azt is, hogy szerinte a párja nem neheztelt ezért, megértette a helyzetet. 

Rodney nagyszerű srác volt és nem zavarta. Megértette. Ez bonyolult” – zárta gondolatait Anderson. A beismerő videó itt megtekinthető.

A színésznő egyébként azóta is jó kapcsolatot tart fenn David Duchovnyval. A három gyermekes híresség Londonban él, filmes munkái mellett aktívan kiáll a nők és gyermekek jogai mellett, nyíltan feministának vallja magát.