promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Fordulat állt bele Fodor Zsóka és Várkonyi András kapcsolatában, megszólalt a két sztár

Fordulat állt bele Fodor Zsóka és Várkonyi András kapcsolatában, megszólalt a két sztár

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A színésznőnek van ötlete, hogyan lehetne rendezni a viszonyt. 

Fodor Zsóka és Várkonyi András, a Barátok közt legendás szereplői közötti barátság idén nyáron egy jelentős fordulóponthoz érkezett: hosszú évek óta először történt meg, hogy nem állnak szóba egymással. Februárban robbant ki közöttük a konfliktus, amely végül odáig fajult, hogy a két színész úgy döntött, többé nem lépnek együtt színpadra.

A vita egy közös fellépés körüli félreértésből ered: Várkonyi András szerint Fodor Zsóka két előadást is letagadott, ami miatt a színész sértettnek érezte magát. Fodor azonban másként látja a helyzetet, azt állítva, hogy őt egyszerűen nem értesítették az egyik előadásról, és soha nem lett volna szándékában ártani kollégájának.

A konfliktus azóta sem oldódott meg, és bár mindkét fél nyitott lenne a békülésre, mindketten a másiktól várják a kezdeményezést. Fodor Zsóka így nyilatkozott erről:

„Andrisnak kellene felhívnia engem, de ő nem az a típusú ember, aki ezek után felemeli a telefont, jól ismerem őt. Elfogadtam a helyzetet”

– mondta a színésznő, aki továbbra is nagy szeretettel gondol kollégájára, még ha a helyzet fájdalmas is számára.

Az elmúlt évek alatt Fodor Zsóka és Várkonyi András nemcsak kollégák, hanem szoros barátok is voltak. Közös munkáik és fellépéseik során mély kapcsolat alakult ki közöttük, és az együtt töltött idő alatt nemcsak a képernyőn, hanem a valóságban is szoros kötelék szövődött közöttük. Zsóka elmondása szerint

„Negyven évnyi barátság nem ezt érdemelte volna, de én nem tudok haragudni Andrisra, és soha nem is fogok kitálalni róla. Jobban ismertem az életét, mint a családja, de ezt megtartom magamnak, mert én inkább a tengernyi jó élményünkre emlékezem.”

A barátság és a szakmai kapcsolat vége mindkét színész számára nagy veszteség. Fodor Zsóka idén a pihenésre koncentrál, de már nagyon várja, hogy ősszel visszatérhessen a színpadra. Készül egy új önálló esttel, amelynek címe Erzsikétől Anyusig lesz, és amelyben életének meghatározó pillanatait osztja meg a közönséggel. Elmondása szerint a humoros és szomorú történetek egyaránt helyet kapnak majd az esten, amelynek során régi barátjára, Várkonyi Andrásra is sokat gondol.

forrás: Blikk