promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Fellépéses titkairól vallott Korda György, kiderült, hogy készülnek a koncertekre Balázs Klári

Fellépéses titkairól vallott Korda György, kiderült, hogy készülnek a koncertekre Balázs Klári

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A stábnak is meg kell felelnie bizonyos szabályoknak.

Korda György és Balázs Klári több mint 45 éve énekelnek együtt, és ez idő alatt több mint 5000 alkalommal álltak a színpadra közösen. A házaspár minden fellépése különleges, hiszen nem csak a rutinjukra, hanem egymás iránti kölcsönös támogatásukra is építenek, ami lehetővé teszi, hogy minden koncertjük egyedi élményt nyújtson a közönség számára.

Most azonban egy új, különleges kihívással kell szembenézniük: augusztus 23-án a Budapest Park fiatal közönsége előtt fognak fellépni, méghozzá egy olyan kánikulában, amelyhez hasonlót eddig még nem tapasztaltak Magyarországon.

Korda György elmesélte, hogy bár az elmúlt évtizedek során bejárták a világot, ilyen forró időjárással talán csak Ausztráliában találkoztak korábban.

„Megtörtént velem az, ami eddig soha: augusztus elején két koncerten is zakó nélkül léptem fel. Igaz, mellény volt rajtam, de ez a hőség már mindenen túlmegy,”

- mesélte a 85 éves énekes. A házaspár számára minden fellépés ugyanolyan fontos, és ezt a hozzáállást az évek során sosem veszítették el. Mindegyik koncertjükre nagy gondossággal készülnek, hogy a közönség minden alkalommal valami különlegeset kapjon.

Klári, aki az évek során György elválaszthatatlan társa lett mind a színpadon, mind az életben, elárulta, hogy a fellépések előtt mindig megpróbálnak a legjobban felkészülni.

„Minden hétfőn kimosom az előző heti fellépőruháinkat. Hétvégére Gyuri mind a közel harminc inge – és ezek csak a hófehérek – kivasalva sorakozik a szekrényben”

 - mesélte Klári a Story magazinnak. A fellépések előtti estéken már a másnapra gondolnak, ezért szinte semmit sem alszanak, de reggelente a nagy pohár víz, a friss gyümölcs és a kávé ad nekik energiát, hogy a napot frissen kezdjék.

Az alkohol teljesen tiltott a fellépéseik előtt és alatt, nem csak számukra, hanem az egész stábnak is. „Mások whiskyt, vacsorát rendelnek, mi csak vizet, kávét és gyümölcsöt kérünk. Alkoholt soha, az egész stábnak tilos a fellépés végéig,” szögezte le Balázs Klári, hozzátéve, hogy a színpadra lépés előtt minden stábtag összefog, és egy közös „all in” felkiáltással indítják el a show-t.

forrás: Blikk