promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Megerősítette az ATV, váratlan fordulat a csatornánál: visszatér a nézők kedvenc műsorvezetője

Megerősítette az ATV, váratlan fordulat a csatornánál: visszatér a nézők kedvenc műsorvezetője

Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc

Az ATV vezérigazgatója maga erősítette meg a hírt.

Somos András februárban jelentette be, hogy otthagyja az ATV-t, miután félreérthető kijelentéseket tett a Start című műsor egyik adásában Kaleta Gábor perui nagykövettel kapcsolatban. A műsorvezető később vállalta a felelősséget, bocsánatot kért, és közölte, hogy felfüggeszti a televíziózást. Somos András ezzel másfél évtizedes közös munkát szakított meg az ATV-vel, amit a nézők nagyon sajnáltak, és nem is akarták egykönnyen elfogadni. Külön petíció is indult, amiben a közönségkedvenc műsorvezető visszatérését követelték, és most úgy tűnik, végre teljesülhet a vágyuk.

A Media1 információi szerint Somos András már szeptemberben újra képernyőn lehet. Ez egy váratlan fordulat, hiszen senki sem számított rá, hogy a műsorvezető végül visszajön az "önkéntes száműzetéséből" - bár hozzá kell tenni, hogy mind a televíziós, mind az ATV vezérigazgatója már májusban nyitott volt arra, hogy idén ősszel folytassák az együttműködést.

Németh S. Szilárd akkor azt mondta, hogy egy kutatást fognak végezni a nézők körében, hogy felmérjék, mit szólnának Somos visszatéréséhez, majd az eredménytől függően tárgyalnak majd a közös munka folytatásáról.

Mivel az ÖT című műsort bő egy hónappal elhalasztották, a Fórum kiemelt szerepet kaphat az ATV őszi műsorrendjében, és bár még semmi sem biztos, a csatorna már tárgyalásokat folytat Somos Andrással a műsor vezetését illetően. Ezt az ATV is megerősítette:

„Somos Andrással kapcsolatban elkészültek a korábban is említett belsős kutatások, amelyek megállapították, hogy továbbra is nagyon népszerű a nézőink körében. Somos Andrással zajlanak az egyeztetések, várhatóan szeptember első felében tudunk érdemi bejelentést tenni”

- fogalmazott Németh S. Szilárd vezérigazgató.