promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
A 63 ezer éves Pataky Attila elárulta Orbán Viktorral kapcsolatos emlékeit

A 63 ezer éves Pataky Attila elárulta Orbán Viktorral kapcsolatos emlékeit

Borítókép:  Pataky Attila facebbok oldala
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Pataky Attila szerint már 1913-ban ott voltak Orbán Viktorral az Auróra cirkálón.​

Pataky Attila az utóbbi hetekben sok olyan kijelentést tett, melyekkel a címlapokra került. Kiderült, hogy beszélget a kertjében lévő szobrokkal, amelyek válaszolnak is neki. Nemrég pedig a Tényeknek adott egy interjút, melyben bevallotta, hogy valójában 63 ezer éves és több ezer életet leélt már. A Bibliát is szóba hozta, szerinte a kereszély emberek azért nem tudnak a reinkarnációról, mert azt „valamelyik zsinat kivette” a szent könyvből.

Pataky Attila a jelenlegi életét minden bizonnyal sikeresnek könyvelheti el, már ha a siker fokmérője nála az, hogy milyen sokan ismerik és kedvelik, akár politikai körökben is. Nemrég a Mandinernek beszélt Orbán Viktorról, azt is elmesélve, hogy hogyan ismerte meg a későbbi miniszterelnököt, az interjút a 168.hu szemlézte.

Az EDDA frontembere először azzal viccelt - habár ezt nála nem lehet biztosan tudni -, hogy már 1913-ban ott voltak együtt, amikor eldördült az ágyú az Auróra cirkálón.

A beszélgetés további részében Pataky kifejti, hogy szinte a Fidesz alapítása óta nagy tisztelője Orbánnak: 

„Lélekben valószínűleg egy örökifjúnak kell lennie, mert aki ezt a nyomást, amit ő elbír, és ezt a fajta szolgálatot, amit ő megtesz és végigvisz és hisz benne és van terve, elképzelése, 5 évre, 10 évre 15-re, 20-ra, 30-ra... Aki ezt átlátja, felkel... (nagyon keveset alszik, azt tudom) ...és felkel és beleáll ebbe az egész tébolydába, ami most zajlik a földkerekségen, az legfeljebb a test öregedhet vagy fáradhat vagy bármi más. Bár az övé az sem fárad, csoda.”

Ezután kissé összeszedettebben úgy folytatta: 

„Amikor a Fidesz elkezdte a létezését, onnantól kezdve mi ott voltunk a Gömöri Zsolttal, Nagy Feróval, Ákossal és a többiekkel. Ott voltunk egy színpadon. És onnan indult az ő történetük, és abból a mi történetünk."

Arra a kérdésre, hogy szokott-e találkozni Orbán Viktorral, így felelt: „Nem. Nem nem nem, nem, mert nincs rá időm.”

Pataky Attila szerint az ufók köztünk járnak

Az énekesről köztudott, hogy elmondása szerint rendszeresen találkozik földönkívüliekkel. Sosem csinált titkot abból, hogy hányszor és mikor vitték el az ufók. Sőt, szerinte van egy magyar híresség is, aki nem ennek a bolygónak a szülötte.

„Olyan kisugárzása volt, amiből rögtön éreztem, hogy micsoda. Annyit elárulhatok, hogy nem énekes volt, de közszereplő. Nem akarom felfedni a kilétét”

mesélte egy interjúban.

Az énekes egyébként már sárkánylényekkel is találkozott, róluk is beszélt Hajdu Péternek: