promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Totális bukta volt a Szent István napi fix áras büférendszer, mérhetetlenül felháborodtak az emberek

Totális bukta volt a Szent István napi fix áras büférendszer, mérhetetlenül felháborodtak az emberek

Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Egymást érték a kellemetlen beszámolók a jónak induló kezdeményezésről. 

Kedves Szerkesztőség!

Szeretném kifejezni mély sajnálatomat és csalódottságomat az augusztus 20-i fővárosi ünnepi rendezvények kapcsán. Az események rendkívül színesre és változatosra sikerültek - kifejezetten jó élmény volt például a Tabán, ahol még egy Demjén Ferenc koncertet is láthattak a résztvevők (bár az augusztus 19-én volt) - a sok dombon ülő ember igazi "magyar Woodstock" hangulatot árasztott, és igen hangulatos volt a "Magyar ízek utcája" névre keresztelt programsorozat a budai oldalon is..

Meg kell viszont jegyeznem, hogy bár nagyon értékelendő, hogy voltak hatósági áras, Szent István-nap logóval ellátott büfék, ahol igen jó áron lehetett vásárolni, például a víz 200 forint volt, míg a többi helyen ennek legalább a háromszorosa. A trükk az egészben hogy estére az összes ilyen előtt hihetetlenül hosszú, több mint egyórás sorok álltak.

Sokan, köztük kisgyermekes családok is, türelmesen várakoztak, de a végtelennek tűnő sorban állás kimerítette az embereket. Olyan szomorú volt látni, ahogy a várakozás öröm helyett csalódottságot okozott.

Még inkább szívszorító volt, amikor az időjárás estére némileg rosszabbra fordult, és nekem nagyon úgy tűnt, hogy büfék azonnal bezártak. Akik abban reménykedtek, hogy az esti programok előtt még ehetnek valamit, hoppon maradtak. Az ünnepi hangulat így egyfajta lemondássá alakult, hiszen sokan éhesen, csalódottan távoztak. Az ember ilyenkor csak legyint, hogy "persze, ilyen az én szerencsém", és próbálja megőrizni a jókedvét, de nehéz volt nem érezni a csalódottságot.

Bízom benne, hogy a következő években jobban sikerül majd megszervezni az ilyen rendezvényeket, hogy mindenki felhőtlenül élvezhesse a napot - bár bevallom őszintén, ötletem nem nagyon van arra, hogy lehetne ezt kivédeni, hiszen rengeteg jönnek ilyenkor a fővárosba, talán a több ilyen büfé lehetne a megoldás.