promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Botrány a Szerencsekerékben, teljesen kiakadtak Görbe Nóra viselkedésén a rajongók

Botrány a Szerencsekerékben, teljesen kiakadtak Görbe Nóra viselkedésén a rajongók

Borítókép:  Tv2
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Kasza Tibi is láthatóan kényelmetlenül érezte magát a műsor alatt.

A Szerencsekerék már évtizedekkel ezelőtt is óriási népszerűségnek örvendett Magyarországon, a viszonylag egyszerű szójáték ugyanis rengeteg izgalmat és számos nyereményt tartogatott a szereplők számára.

A több csatornán is megforduló formátum nem is olyan régen ismét visszatért a Tv2-re, Kasza Tibivel és Sydney van den Bosch-sal, a kerék mögött ismert személyiségekkel együtt. Ezúttal azonban már nem a „kirakatból” lehet kisebb-nagyobb tárgynyereményeket levásárolni, hanem komoly összegekért szállhatnak versenybe a szereplők.

Ezúttal az ország Lindája, Görbe Nóra is ott állt a kerék mögött, ám szemlátomást nem igazán volt tisztában a játékszabályokkal, és Kasza Tibivel sem sikerült megtalálniuk a közös hangot. Ennek ellenére eljutott a főnyeremény kapujáig, ám a megfejtést már nem találta ki.

Több mint 3 millió forint volt a tét, érthető módon ennek elvesztése miatt meglehetősen morcos volt Görbe Nóra, olyannyira, hogy a búcsújelenetnél nemes egyszerűséggel elviharzott a műsorvezetők mellől, Sydney van den Bosch pedig csak kérdőn nézett a színésznő után.

Könnyen lehet, hogy csupán rossz napja volt, mindenkivel előfordul ilyen, mindenesetre a nézők megjegyezték, és a játék közösségi oldalán hangot is adtak csalódottságuknak:

„Nagyot csalódtam Görbe Nórában. Alig pörgette meg a szerencsekereket, kinézte a cserét magának, elvette a játékostársa pénzét. Van ilyen, de ahogy kivonult a műsorból, hát az durva és sértő volt. Otthagyta Tibit és Sidney-t, mert nem tudta megfejteni”

– írta az egyik hozzászóló.

„Nem is érdemelte volna meg a nyereményt! Hogy lehet ilyen felkészületlenül bemenni egy forgatásra?! Felháborító! A játék alapvető szabályait sem tudta”

– fogalmazott másvalaki, a poszt alá pedig csak úgy záporoztak a kommentek a döbbenetüknek hangot adó emberektől.