promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Kasza Tibi visszavonul: eddig tervez képernyőn maradni

Kasza Tibi visszavonul: eddig tervez képernyőn maradni

Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Kasza Tibi a visszavonulásáról beszélt.

Kasza Tibi visszavonult már a zenei élettől, most pedig a tévés karrierje végét is tervezgeti. A Szerencsekerék műsorvezetője úgy érzi, korai nyugdíjazás kellene neki, ezért azt mondta, hogy akik nem kedvelik, és abban reménykednek, hogy 10 év múlva már nem lesz képernyőn, azok megnyugodhatnak, mert nem is lesz; már jóval előbb befejezi a teleíziózást is.

Jelenleg is fut a TV2-n a Szerencsekerék, illetve szeptember elején érkezik a Kísértés, amit azelőtt még Sebestyén Balázs vezetett az RTL Klubon. A műsorvezető most 47 éves lesz, és úgy érzi, már nem fog zenélni, és a tévés karrierjét is hamarosan lezárja. A műsorvezetést is addig fogja csinálni, amíg megtalálja magát benne.

Mint azt a Blikk-nek adott interjúban elmondta: a TV2-nek nagyon sokat köszönhet, hiszen nagyon sok műsorban adtak neki lehetőséget, és hatalmas sikereket értek el. Azonban amint kialszik benne az a bizonyos tűz, akkor ő is búcsút mond a tévének; addig pedig élvezi a jutalomjátékot. Nincs is olyan messze neki a korai nyugdíj, hiszen azt mondta, 50 éves korában, vagyis 3 év múlva lesz nála az a pont, amikor el fog komolyan gondolkodni azon, hogyan tovább.

„Azt gondolom, valahol ötvenéves koromban lesz egy elgondolkodás, ott a tortám felett ülve fogok számot vetni, mi van még hátra. Annak, aki azért szurkol, hogy mikor tűnök el a média világából, tíz évet nem kell várni, de néhány klassz év biztos még benne van, de utána végleg visszavonulok”

- mondta Kasza Tibi, aki a Szerencsekerék legutóbbi adásában valóra váltotta Szinetár Dóra álmát, és egy rövid időre belebújtak Sissi és Ferenc József bőrébe, hogy közösen énekeljék el az Elizabeth musical egyik legszebb betétdalát.