promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Itt az igazság LL Junior rendőrségi botrányáról? Ezt tehette a rapper Dárdai Blankával

Itt az igazság LL Junior rendőrségi botrányáról? Ezt tehette a rapper Dárdai Blankával

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Megszólalt az énekes, elmondta a részleteket.

A hétvégén újabb hírek röppentek fel L.L. Junior és Dárdai Blanka körül, miután egy szemtanú szerint a rapper konfliktusba keveredett az énekesnő lakásánál a Pozsonyi úton. A szemtanú, aki éppen kutyáját sétáltatta, azt állította, hogy látta, amint L.L. Junior feldúltan távozik a lakásból a kora reggeli órákban. Nem sokkal később egy rendőrautó is megjelent a helyszínen, amelynek érkezését a környéken lakók is megerősítették. A rendőrség megerősítette, hogy magánlaksértés gyanújával indítottak eljárást az ügyben, bár a hivatalos közleményben nem nevezték meg az érintetteket.

A Bors információi szerint a rendőrség valóban kiküldött egy járőrautót Dárdai Blanka lakásához, ahol az elsődleges információkat gyűjtötték be az esetről. A hatóságok vizsgálják az ügyet, de eddig nem történt gyanúsítotti kihallgatás, és az incidens során senki sem sérült meg. A szemtanúk állítása szerint dulakodás nyomait lehetett hallani a lakásból, ami miatt Dárdai Blanka végül segítséget kért a rendőrségtől.

L.L. Junior a Bors megkeresésére tagadta a történteket. Állítása szerint semmilyen konfliktusban nem vett részt azon az éjszakán, és értetlenül áll a vádak előtt. Elmondása szerint éppen egy tárgyaláson volt, amikor értesült a hírekről, és nem érti, hogy mi alapján született meg az újabb botrányos történet. A rapper hozzátette, hogy már kezdi elveszíteni a türelmét az ilyen híresztelések miatt, és fontolgatja, hogy jogi lépéseket tesz a folyamatosan őt célzó vádak miatt.

Az énekesnőt is megkereste a sajtó, azonban Dárdai Blanka nem kívánt nyilatkozni az üggyel kapcsolatban. A történtek kapcsán egyre több spekuláció lát napvilágot, de a hatóságok egyelőre nem adtak ki további részleteket az esettel kapcsolatban.

forrás: Bors