promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Azonnal bajba került Kulcsár Edina kisfia születése után, G.w.M-el együtt léptek le

Azonnal bajba került Kulcsár Edina kisfia születése után, G.w.M-el együtt léptek le

Borítókép:  TV2Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Sokak szerint botrányos az egykori szépségkirálynő viselkedése.

Körülbelül egy héttel ezelőtt született meg Kulcsár Edina és G.w.M második közös gyermeke, Dion. Az örömteli esemény után azonban az egykori szépségkirálynő több kritikát is kapott a közösségi médiában.

A kommentelők azt nehezményezték, hogy Edina kimozdult férjével, és úgy vélték, hogy nem kellett volna magára hagynia az újszülöttet. Edina elmagyarázta, hogy csak egy oltásra mentek, és a gyerekek is velük voltak. Hangsúlyozta, hogy felelősségteljes anyaként gondoskodik a családjáról, és nyugodtan igénybe vehet társas támaszt. Egy pszichológus is megszólalt az ügyben, aki szerint fontos, hogy az anyák időnként pihenőt tartsanak, hogy elkerüljék a kimerültséget és kiégést.

Edina a kritikus kommentekre határozottan reagált, kiemelve, hogy bár a kép csak őt és férjét ábrázolta, a gyerekek is velük tartottak, de nem akarta őket a fotón szerepeltetni. Továbbá hangsúlyozta, hogy négy gyermekes anyaként számára a felelősségteljes szülői szerep az elsődleges, és nem hagyja figyelmen kívül a gyerekek szükségleteit. A pszichológus véleménye is alátámasztotta, hogy az anyáknak szükségük van időnként a társas támogatásra és a kikapcsolódásra, hogy megőrizhessék mentális egészségüket.

A közösségi médiában megjelenő kritika és annak kezelése rávilágít arra, hogy a modern szülői szerepben a társadalmi elvárások és a személyes döntések közötti egyensúly megtalálása komoly kihívás lehet. Kulcsár Edina válaszai azonban egyértelműen tükrözik, hogy számára a család az első, és ennek megfelelően hozza meg döntéseit, akár a közösségi nyomás ellenére is.

forrás: Origo