promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Fillérekből tengődik a Neoton Família egykori sztárja, az énekesnő tartozást tartozásra halmozott

Fillérekből tengődik a Neoton Família egykori sztárja, az énekesnő tartozást tartozásra halmozott

Borítókép:  Wikimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Ki gondolta volna, hogy ennyire lecsúszik a híres énekesnő? Komoly gondokkal küzd.

Pál Éváról, a Neoton Família egykor énekesnőjéről nem sokat lehetett tudni az elmúlt években, azonban azok a hírek, melyek napvilágot láttak róla, nem sok jóval kecsegtettek: Éva többször is beszélt az anyagi nehézségeiről, különösen a devizahiteléből eredő adósságairól. Élete egyik legnagyobb kihívása volt, hogy egy 10 millió forintos kölcsönből 41 millió forintos tartozás lett, amit évekig törlesztett. 

A mentális egészségügyi problémák szintén jelentős részét képezték Éva életének: a szorongással és pánikrohamokkal való küzdelméről is őszintén beszélt, melyeket évtizedeken keresztül próbált leküzdeni. Ma már azonban jobban tudja kezelni ezeket a rohamokat, és igyekszik pozitív gondolatokkal ellensúlyozni a nehézségeket.

A szakmai életében is fontos változások történtek. Éva idősgondozóként is dolgozott, és egy idős hölgyet ápolt, akinek életét is megmentette. Jelenleg pedig az egyik szolidaritási mozgalom etikai bizottságának az elnöke. Ami viszont talán sokakat meglepett az az, hogy a Neoton Família tagjaival való kapcsolata is változásokon ment keresztül. 

Az évek során Csepregi Évával való viszonya megromlott, azonban nemrég kiderült, hogy kibékültek és újra beszélőviszonyba kerültek. Ez a békülés pedig a magyar könnyűzenei világban is masszív figyelmet keltett​.

Habár anyagi problémái miatt sokáig úgy tűnt, soha nem fog tudni kimászni a csapdából, hatalmas mázlija volt és sikerült megszabadulnia a 41 milliós tartozástól. A házát mindössze három nap alatt sikerült eladnia, és talált egy kisebb házat, amit nagyon jó áron tudott megvásárolni.

Csakhogy kiderült, a ház nagyon el van hanyagolva, ezért a beköltözés után azonnal felújításba kezdett, ám hiába várta a szakembereket, kóklerek csapták össze a munkát, ami miatt ismét sok pénzt bukott. 3,5 millió forintos tartozás lett az ügyletből, ami végrehajtás alá került, így az egyébként is csekély nyugdíja csak tovább csappant. Éva elárulta:

"A különbözetet a 49 ezer forintos nyugdíjamból vonják, így életem végig a 28 500 forintos minimumnál nem fogok többet kapni."

Forrás: Bors