promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Hámori Luca megmutatta jóképű szerelmét, ez a szemtelenül sármos fiatalember rabolta el az olimpikon szívét

Hámori Luca megmutatta jóképű szerelmét, ez a szemtelenül sármos fiatalember rabolta el az olimpikon szívét

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Így néz ki Hámori Luca jóképű párja, akivel romantikus fotót csináltak az Eiffel-torony előtt.

Most nemcsak az egész ország, hanem világszerte nagyon sokan izgulnak és szurkolnak Hámori Lucának, aki első magyar női bokszolóként jutott ki az olimpiára. Többek között Amerikában és Kínában is imádkoznak a magyar ökölvívóért, aki szombat délután 17 óra 22 perckor lép ringbe, hogy megküzdjön Imane Khelif ellen, aki mindösszesen 46 másodperc alatt győzte le legutóbbi, olasz ellenfelét, az azóta visszavonulását bejelentő Angela Carini. Hámori Luca tisztában van azzal, hogy milyen kemény mérkőzés vár rá, ennek ellenére nem adja fel, kiáll riválisa ellen, és mindent meg fog tenni a győzelem érdekében.

Ilyen helyzetben nagyon fontos, hogy az embert a hozzá legközelebb állók a helyszínen is támogassák, éppen ezért nagyon jó, hogy a bokszolót a párja is elkísérte Párizsba, hogy ott szurkoljon és adjon erőt szerelmének az olimpiai játékokon.

Hámori Luca a napokban egy közös fotón mutatta meg szemtelenül sármos, jóképű barátját, akivel az Eiffel-torony előtt csináltak egy romantikus képet. Ezen a páros szorosan öleli egymást, de ha kicsit korábbra tekintünk vissza Luca közösségi oldalán, akkor találhatunk még közös képeket a fiatal szerelmesekről.

Hámori Luca ezelőtt tavaly karácsonykor posztolt közös fotót a párjával, amint forró csókot váltanak egymással a karácsonyfa előtt; ez bizonyítja, hogy az olimpikon jelenlegi párkapcsolata nem mostanában kezdődött, hanem legalább 9 hónapja együtt vannak.

Bizonyára ez a fiatalember is nagyon izgul a szombati meccs miatt, valószínűleg ott lesz közvetlenül a ring mellett, és onnan fog hangosan szurkolni szíve választottjának. Hámori Lucának sok fizikai-, lelki erőre, és kitartásra lesz szüksége, hiszen Imane Khelif kemény ellenfél, de olyan sokan kiállnak a magyar sportoló mellett és annyian gondolnak rá világszerte, hogy azt mondhatjuk, ő már most sokat nyert, mert akár győzni, akár veszíteni fog,

Hámori Luca mindenképpen a 2024-es párizsi olimpia hőseként vonulhat be a sporttörténelembe.