promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
A népszerű jégkorongozó feleségének dekoltázsa mint egy kívánatos kirakat, mindent megnézhetünk benne: alig viselt valamit egzotikus testén

A népszerű jégkorongozó feleségének dekoltázsa mint egy kívánatos kirakat, mindent megnézhetünk benne: alig viselt valamit egzotikus testén

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Tücsi ezúttal sem bízta a véletlenre, és nem is bízott túl sokat a képzeletre. Minden porcikája látszódott új videóján.

Az egzotikus külsővel megáldott Aryee Claudia Dedei, azaz Tücsi manapság influenszerként tevékenykedik, és minden pillanatot megragad, hogy megossza követőivel, most éppen mi történik vele. A gyönyörű Tücsi nemrég például nyaralni ment, egyenesen Teneriféig utazott családjával egy kis kikapcsolódásra.

A mesés kiruccanásról természetesen fotók is készültek, az egyiket pedig közzé is tette: a kislányával posztolt egy közös fotót, a követők pedig odáig voltak meg vissza attól a szeretettől, ami a képről sugárzott. Természetesen amellett sem lehet elmenni, hogy Tücsi bombaformában van, ilyen alakkal pedig akár szépségversenyen is indulhatna.

A nem mindennapi adottságokkal megáldott szépségnek azonban nem volt túl egyszerű gyerekkora, ghánai származása miatt elég gyakran találkozott előítéletes emberekkel, de rossz emlékeket őriz az iskolás éveiből is, amikor saját szemével látta, hogy apjával gyakran visszautasítóan bántak.

Ezt a sok keserűséget azonban már maga mögött tudta hagyni, ráadásul saját elmondása szerint sem kell félteni, hiszen olyan temperamentuma van, ami ellehetetleníti rosszakaróit. Szerencsére azonban olyan férfi áll mellette a legnehezebb időkben is, akire mindig támaszkodhat: Sofron István magyar válogatott jégkorongozó mellett találta meg a boldogságot.

Most pedig ideje szemügyre venni Tücsi legújabb videóját, melyet az Instagramon tett közzé: a videó önmagáért beszél, Tücsi egy igazi bombázó, az aprócska bikini pedig alig fedett valamit, miközben remek kilátást kaptunk a szexi műsorvezető dekoltázsába is.