promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Celebcicik mindenhol: Tóth Gabi és Szabó Zsófi keblei duzzadnak a bikiniben, de Horváth Éva inkább popsit villantott
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az alábbi sztármamikon meg sem látszódik, hogy anyukák. Mindannyian büszkén mutogatják bikiniben magukat.

Elérkeztünk ismét a rettegett bikiniszezonhoz, ami nők ezreit tartja félelemben. Ilyenkor előkerülnek a hasznos tanácsok ismerősöktől, barátoktól. Ám akad néhány olyan hazai celeb, akik évről-évre csak ragyognak, így nekik szerencsére nincsenek álmatlan éjszakái amiatt, hogy mit vegyenek fel, illetve hogyan áll majd nekik az idei év legtrendibb bikinije. 

Az egykori szépségkirálynő, Horváth Éva gyakran posztol az Insta-oldalára. Legutóbb egy igencsak szemet gyönyörködtető bikinis fotót tett közzé. Rajongói a naplemente mellett, az edzett testét is megtekinthették. Igaz, nem a megszokott szemszögből. A követőit viszont jobban érdeklik a róla készült fotók, mint a tájképek. - Ez nem is olyan meglepő, hiszen a szépségkirálynőn meg sem látszik, hogy kétgyermekes anyuka lenne. Így hibátlan testét joggal mutogatja büszkén.


Kerek mell, brutális kockahas – Erről már sokan tudják, hogy bizony Berki Mazsiról lesz szó. A celebanyuka ugyanis legutóbbi fotójával valósággal felrobbantotta az internetet. A szívdöglesztő 32 éves nőnek olyan bomba alakja van, hogy azt sokan megirigyelnék. 


Nincs ez másképpen Szabó Zsófinál sem, aki szintén ámulatba ejtő formában van. Az RTL egykori műsorvezetője nemrég Instagram-oldalán osztott meg egy mosolygós fotót magáról, ahol nem lehet pontosan eldönteni, hogy a melleit tetoválás díszíti vagy csak a fények játékáról van szó. Mindenesetre azonnal kivívta a rajongók elismerését, akik aztán mindenféle dicsérettekkel, jó kívánságokkal elárasztották a komment-szekcióját.

„Gyönyörű vagy bikiniben is jó pihenést kívánok”

- Írta egy rajongója a fiatal édesanyának. 


Tóth Gabit viszont az előző hölgyekkel ellentétben, igen ritkán látni melltartóban, fürdőruhában vagy éppen bikiniben. Szerencsére most kivételt tett az énekesnő és készített egy szelfit, amit meg is osztott a követőtáborával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás