promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Felsőkategóriásan csinos nőt ölel Lisztes Krisztián, ő lenne a párja? A frissen szerződtetett fiatal nem csak a fociban mázlista, hanem a magánéletében is óriási gólt lőhetett

Felsőkategóriásan csinos nőt ölel Lisztes Krisztián, ő lenne a párja? A frissen szerződtetett fiatal nem csak a fociban mázlista, hanem a magánéletében is óriási gólt lőhetett

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Éppen nagykorú lett és máris ilyen nő van az oldalán, az Eintracht Frankfurt újdonsült játékosát irigylik most a férfiak világszerte.

Abban nem sok vita van, hogy a labdarúgás Európában, de talán az egész világon, a legnépszerűbb sportág. Abszolút hobbista amatőr szinttől a világbajnokságig mindenhol játsszák, és még annál is többen nézik, a legjobb játékosok elképesztő pénzeket keresnek a klubokban, és nemzetközi hírességeknek számítanak.

Azt szintén nehéz lenne vitatni, hogy hosszú évek sikertelensége után az utóbbi  7-8 évben a magyar futball komoly előrelépést mutatott be, a válogatott három Európa bajnokságon is részt vett, a klubcsapatok közül pedig a Ferencváros már-már stabil európai kupa résztvevőnek számít - igaz, nincs még olyan messze például pont a Ferencváros feröeri Klaksvík elleni veresége, vagy a Paks nem kevésbé fájó 4-0-ás zakója  a román másodosztályú Vajdahunyad ellen.

Ezek ellenére a fejlődés tagadhatatlan, és néha még a Real Madrid is képes kikapni a Sherif Tiraspoltól, így a hazai játékosok itthon mindenképp, de nemzetközileg is egyre ismertebbnek számítanak.

Szoboszlai Dominik a Liverpoolba igazolása óta olyan szintre jutott, ahol magyar labdarúgó még sohasem járt, amióta ilyen a futball világa, mint napjainkban, de szerencsére nem ő az egyetlen játékosunk, aki komoly bajnokságban edződik.

Szoboszlai már-már nagy öregnek számít például a korábbi kiváló magyar válogatott és Bundesliga játékos Lisztes Krisztián fia, ifjabb Lisztes Krisztián mellett, aki még csak 18 éves, de már idéntől a patinás német klub, az Eintracht Frankfurt csapatát erősíti, ahol már be is mutatkozott edzőmérkőzésen.

A feltörekvő fiatal futballistának máris szembe kell néznie a kiemelt figyelemmel követett játékosok életének azon részével is, hogy a pályán mutatott teljesítménye mellett a magánélete is reflektorfénybe kerül - a Reddit nevű internetes oldalon máris összeboronálták őt egy Csasztvan Lilla nevű, hozzászólások alapján 22 éves feltűnően csinos influenszerrel, és a kapcsolatot külöböző közösségi médiás platformokról lementett fényképekkel igyekeznek igazolni.

Mindenesetre ha így van, minden bizonnyal egyik fél részéről sem rossz választás a másik, de a fiatal focistának ahhoz, hogy tehetségéhez méltó karriert tudjon befutni, mindenképpen a labdarúgást kell az első helyen kezelnie élete ezen szakaszában.