promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Brad Pittet nagyon különleges tárggyal fotózták le a Hungaroringen, ez az egyetlen ilyen a világon

Brad Pittet nagyon különleges tárggyal fotózták le a Hungaroringen, ez az egyetlen ilyen a világon

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A színész a Forma 1-ről forgat filmet, vajon így került hozzá a különleges ereklye?

Brad Pitt megjelent a Hungaroringen a Magyar Nagydíjon, hogy folytassa az "F1" című készülő filmjének forgatását. A világhírű színész megjelenése önmagában is szenzáció, de a figyelmet most egy különleges óra is felkeltette, amelyet viselt.

Pitt csuklóján egy vintage IWC Ingenieur "Jumbo" Ref. 1832-es modell díszelgett, rozsdamentes acél tokkal, ami önmagában is ritka és értékes darab. Az óra azonban még különlegesebb lett a számlapja miatt, amely zöld színű – ez az opció 1976-ban, az eredeti kiadás idején, egyáltalán nem volt elérhető. Az Ingenieur "Jumbo" híres a mérnöki precizitásáról és ikonikus designjáról, amit Gerald Genta tervezett, de a zöld számlap egy teljesen új szintre emeli ezt a klasszikust.

Ez felveti a kérdést: vajon egyedi megrendelésről van szó, amelyet kifejezetten Pitt számára készítettek, vagy a kellékes részleg hozta létre ezt az egyedi darabot a film kedvéért? Az biztos, hogy az óra rendkívüli figyelmet vonzott, és tovább növelte az érdeklődést a színész jelenléte és a film iránt.

Brad Pitt és az "F1" film forgatása, valamint a különleges IWC óra bemutatása együtt különleges élményt nyújtott a Magyar Nagydíjon. A színész, aki mindig is híres volt kifinomult stílusáról és eleganciájáról, most egy olyan órával mutatkozott, amely tökéletesen illeszkedik személyiségéhez és az általa alakított karakterhez.

Az IWC Ingenieur "Jumbo" Ref. 1832 egy ikonikus modell, és a zöld számlap hozzáadása új dimenziót adott ennek a klasszikus darabnak. A színek és a design elegáns kombinációja nem csak az órarajongók körében váltott ki lelkesedést, hanem mindenki figyelmét felkeltette, aki látta Brad Pittet a Hungaroringen. Ez a különleges óra most még értékesebb és kívánatosabb lett a gyűjtők számára, köszönhetően a színész megjelenésének és a film forgatásának.