promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Tolvai Reni egyre kisebb fürdőruhát választ, falatnyi bikinifelsője kis híján leugrott formás melleiről legújabb fotóján

Tolvai Reni egyre kisebb fürdőruhát választ, falatnyi bikinifelsője kis híján leugrott formás melleiről legújabb fotóján

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A dögös énekesnő ezúttal sem lőtt mellé, újabb mellerős fotóval jelentkezett, amire elég rápillantani, hogy zavarba jöjjünk.

Tolvai Reni különleges énekhangjával és szexi idomaival szokta felhívni magára a figyelmet, habár nemrég egy egészen meglepő hír kapott szárnyra a dögös énekesnő magánélete kapcsán: állítólag egykori szerelme, Kállay-Saunders András újra feltűnt az életében, sőt, ismét egy párt alkotnak.

A páros nem kevesebb, mint 11 évig volt együtt, éppen ezért lepett meg mindenkit, mennyire viharosra sikerült a szakításuk. A majdnem botrányba fulladt szakítás után senki sem gondolta volna, hogy ők ketten még egyszer újra egymásra találhatnak, de több felvétel is nyilvánosságra került a párosról, ahogyan látványosan élvezik egymás társaságát.

[[cikk1]]

Tolvai Renin nem fog az idő, ahogy telnek az évek egyre vonzóbb: forró bikinis fotóitól izzik a levegő, most pedig egy újabb adagot kaptunk ezekből a szexi fotókból, a dögös énekesnő ugyanis nyaralni ment, hogy kipihenje az év első felének fáradalmait és kiélvezze kicsit szabadságát.

A tehetséges énekesnő nyaralás közben sem feledkezik meg hűséges követőiről, ezúttal is az Instagramon örvendeztetett meg újabb arcpirítóan szexi fotókkal, melyeken tökéletesen látszik bomba formája. Eddig sem rejtegette tökéletes testét, rendszeresen falatnyi bikiniben mutatja meg álomformáját, amire csak irigykedni lehet.

Ezúttal egy kék színű bikinit választott, ami az alább megtekinthető fotókon is láthatóan alig bírta a kiképzést, épphogy nem ugrott le Reni formás melleiről. De érdemes megnézni a második képet is, ami még nagyobb betekintést nyújt a szexi énekesnő dekoltázsába:

[[insta]]

[[cikk2]]