promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ő a 17 éves spanyol sztárfocista barátnője, az EB legszebb fotója róluk készült: meccs utáni közös képen bújnak össze, nagyon romantikus

Ő a 17 éves spanyol sztárfocista barátnője, az EB legszebb fotója róluk készült: meccs utáni közös képen bújnak össze, nagyon romantikus

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hiába fiatalok, mindketten hatalmas karriert építettek már, itt van róluk a közös kép, ami az Európa Bajnokság egyik legjobb felvétele.

Minden képzeletet felülmúló hőstettek tanúi voltak a futballrajongók Lamine Yamaltól. Amióta megérkezett az élvonalbeli labdarúgásba, a csodagyerek világszerte rabul ejtette a szurkolókat a cselezési és góllövési képességeivel. A 16 éves játékos lett az Euro történetének legfiatalabb gólszerzője, miután az Euro 2024 során a franciák ellen gólt szerzett.

Ez nagy kíváncsiságot keltett a szurkolók körében, különösen a magánéletével kapcsolatban voltak kérdéseik a rajongóknak.

Itt tudjátok megnézni Lamine csodagólját:

Lamine Yamal randizásai és szerelmi élete hirtelen reflektorfénybe került. A rajongók meglepődtek, amikor meglátták, hogy egy ki szurkol a spanyol csapatnak az Eb-n. Később kiderült, hogy egy Alex Padilla nevű TikTok-sztárról van szó - írja a Pulsesports. Bár sok információ nem áll rendelkezésre róla, úgy tűnik, hogy egyidős lehet Yamallal. Iskolai végzettségéről, foglalkozásáról és családjáról egyelőre nem állnak rendelkezésre részletek.

Padilla aktív a TikTok-on, ahol több mint 168 000 követője van, és körülbelül 23 400 követője van az Instagramon. Az információk szerint Jamalt marokkói édesapja, Mounir Nasraoui is követi az Instagramon.

Itt nézhettek meg egy videót a focista barátnőjéről:

A hírek szerint Lamine Yamal kapcsolata a TikTok sztárral több, mint valószínű. Bár egyelőre nem sok minden derült ki arról, hogy hol találkoztak, és egyikük sem ismerte el a nyilvánosság előtt a kapcsolatukat, van néhány utalás, ami összeköti a két sztárt. A spanyol szurkolótáborban szúrták ki a lányt, más futballsztárokkal és családtagjaikkal együtt. Emellett Yamal és Padilla követik egymást az Instagramon, de utóbbi nem követ más spanyol nemzetközi játékost a platformon. És ő is egyike annak a két embernek, akit Yamal követ a TikTokon, ami további randevúspekulációkhoz vezetett.

A Barcelona sztárja kulcsszerepet játszott Spanyolország 2-1-es diadalában az Anglia elleni döntőben is ám ezelőtt Jamal az elődöntőben a feltörekvő rivális Kylian Mbappét is megdöbbentő gólt szerezett, az ünneplés közben Padillát Yamal és öccse mellett látták, ami tovább erősítette a pletykákat.

"Ez a legjobb (születésnapi) ajándék, amit kaphattam, ez egy álom" - mondta a torna játékosának járó díjat elnyerő Jamal.

Yamal a Marokkóból Spanyolországba bevándorolt Nasraoui és az Egyenlítői-Guineából Spanyolországba bevándorolt Sheila Ebana gyermekeként született. Állítólag a szülei már hároméves korában elváltak, de úgy döntöttek, hogy együtt nevelik őt. Édesapja ugyanis tudta, Yamal valami különleges dologra született.

A spanyol médiának nyilatkozva édesapja így beszélt a fáról: "Már akkor tudtam a fiamról, amikor megszületett, tudtam, hogy sztár lesz belőle. Aki apa, az tudja ezt, és minden apa azt akarja, hogy a gyermeke a legjobb legyen... Nem csak a futballban, hanem a szeretetben, amit ad, és mint ember is". 

És az apa itt nem téved. Jamal a 2024-2025-ös szezonban 1 820 000 dollárt fog keresni a Barcelonánál. A szerződésében egy 1 milliárd euróban (1,1 milliárd dollár) meghatározott kivásárlási záradék is szerepel. Tehát ha bármelyik másik csapat el akarja őt csábítani, akkor 1,1 milliárd dollárt kell majd kifizetnie a Barcelonának.

Itt pedig a párról készült közös fotót tekinthetitek meg:

Forrás: essentiallysports