promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóra megmutatta párductestét, alig takart valamit sokat sejtető fürdőruhája

Ördög Nóra megmutatta párductestét, alig takart valamit sokat sejtető fürdőruhája

Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A lehető legjobbkorra időzítette a forró fotókat, bámulatos formában van a 42 éves műsorvezetőnő.

Ördög Nórával nem véletlenül reklámoznak fehérneműket, és bár ma már számtalan lehetőség rendelkezésre áll a képek retusálását illetően, a műsorvezetőnek nincs szüksége ilyesmikre és bátran megmutatja magát a közösségi oldalakon is követőinek.

Most éppen egy igazán kellemes kérdést tett fel nekik, méghozzá a fürdőruha választás kapcsán. Örök klasszikus darabokat mutatott, így a döntés valószínűleg nem könnyű, de nagyon is időszerű, lévén mikor, ha nem most kellene felvenni ezeket?

Elsietni persze nem kell, hiszen a következő hetekben is kitart a nyár, ami talán most már durvább is, mint amit el lehet viselni a vízparton, árnyékban. Ezt leginkább már csak klimatizált helyeken lehet átvészelni, ott viszont nem nagyon hord senki sem fürdőruhát.

Ördög Nóra darabjai egyébként még a visszafogottabbak közül valók, habár száz évvel ezelőtt valószínűleg még ezekre is elkerekedett szemekkel néztek volna a strandokon, fürdőkben. Akkoriban ugyanis vászonból és gyapjúból készítettek különböző dresszeket, ami bizony nem sokat mutatott – ez nem is lett volna túl illendő dolog.

Végül aztán rájöttek, hogy könnyebb és praktikusabb „úszóruhák” kellenek, amiben aztán sokan meglátták az üzleti lehetőségeket, innen pedig már csak néhány évtizedre volt a bikiniforradalom, ami teljesen átalakította a strandok közönségét.

A kétrészes megjelenését követően is formálódott a divat, a magasabb derekú alsók után jöttek a vékony, alig-alig takarók, a mintásak, az egyberuhák, a szűkebbek, a bővebbek, ma pedig már nagyon is színes az összkép. Azért a klasszikusokhoz mindig érdemes visszanyúlni, azokkal nagyot hibázni nem lehet, mint azt Ördög Nóra példája is mutatja!

Ami viszont nagyon fontos, hogy bármilyet is választotok, nagyon óvatosan a napon, csak megfelelő naptejjel, és csak a legmelegebb órákat elkerülve érdemes most kimerészkedni az árnyékból!