promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy fiatal nő kétségbeesett segélykérése: Az anyám összejött az apósommal és teherbe esett
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meghökkentő történetet osztott meg a közösségi médiában egy fiatal nő, aki anyja cselekedetei után nem tudja, hogyan tovább.

A 24 éves nő és 25 éves férje már 10 éve együtt vannak, s egy nappal azelőtt ünnepelték eljegyzésüket, hogy kiderült,  ikerfiúkat várnak, akik most háromévesek. Noha végtelen öröm uralkodott kis családjukban, a nő édesanyjának viselkedése és cselekedete sötét árnyékként borult rájuk.

Édesanyja ugyanis már a nő gyermekkorától kezdve szított rendszeresen családi viszályokat: az anya folyamatos hűtlensége és durva bánásmódja végül ahhoz vezetett, hogy a fiatal nő édesapja elhagyta őket, majd újraházasodott. A fiatal nő visszaemlékezve elárulta, a 16. születésnapján telt be nála a pohár anyja viselkedése miatt, s úgy döntött, az apjához költözik.

A fiatal nő édesanyja ugyanis folyamatosan bántalmazta verbálisan, de manipulatív taktikákkal is élt. Arra sürgette az akkor tinédzser fiatal nőt, hogy szakítsa meg a kapcsolatot mostani férjével, miközben "kövérnek és csúnyának" nevezte saját lányát. Noha a fiatal nő az érzelmi megpróbáltatások nyomán majdnem végleg megszakította a kapcsolatot anyjával, az ikrekkel való terhessége arra késztette, hogy átgondolja a dolgot, remélve, hogy az ikrei életében jelen lehet az anyja és talán megváltozik nagymamaként. A fiatal nő azt is megtudta, hogy anyja terápiára és tanácsadásra járt, ami meggyőzte arról, hogy tényleg megváltozott. 

Ekkor azonban kezdetét vette az igazi rémálom.

A babaváró bulin ugyanis édesanyja megdöbbentő jelenetet rendezett azzal, hogy szerelmet vallott a lánya férjének, és követelte, hogy inkább őt ejtse teherbe. Ha ez nem lenne elég, az anya azt is közölte az akkor 7 hónapos terhes lányával, hogy szívesen örökbe fogadná az ikreket, és úgy tenne, mintha ő lenne az anyjuk, miközben eljátszaná a boldog családot a fiatal nő párjával. 

A fiatal nő még ezek után is táplált némi reményt, nem szakította meg a kapcsolatot anyjával, sőt: együtt mentek el a parkba, együtt ebédeltek, játszottak a gyermekekkel és kirándultak. Amikor a fiatal nő már azt hitte, végre egyenesbe jöttek, az anya egy sokkoló bejelentést tett.

Közölte, hogy terhes, az apa pedig a fiatal nő apósa.

Az is kiderült, hogy már el is jegyezték egymást. A fiatal nő a Redditen kért segítséget, kikérve a felhasználók véleményét a történetéről. Most azt fontolgatja, hogy férje munkája miatt a tengerentúlra költözik, hogy elmenekülhessen a filmbe illő családi perpatvar elől. A közösség pedig egy emberként támogatta a fiatal nőt, a legtöbben azt javasolták neki, örökre szakítsa meg a kapcsolatot az anyjával és az apósával is, mivel az anyja ezek alapján már soha nem fog megváltozni, apósa pedig látszólag támogatja ezt az őrületet, így őt is érdemes elkerülnie a jövőben. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás