promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokk és örömkönnyek: így néz ki most a High School Musical szőke drámakirálynője, a terhespocakos Ashley Tisdale
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 39 éves Ashley Tisdale-t terhespocakkal fotózták a tengerparton.

Ashley Tisdale neve hallatán sokaknak azonnal a High School Musical ugrik be, azok a Disney-filmek, amik Zac Efronnak is beindították a karrierjét. A szőke színésznő ezekben a filmekben volt a gimi drámakirálynője, Sharpay Evans, aki mindenen és mindenkin végig gázolt azért, hogy az ő akarata érvényesüljön, és mindenben ő legyen az első, és ő legyen a sztár.

Hihetetlen, de Ashley Tisdale-nek már 3 éves kora óta van menedzsere, mégpedig Bill Perlman, akivel egy New Jersey-ben található bevásárlóközpontban találkozott először. A férfi számos reklámfilm meghallgatására juttatta be a kisgyermek Ashley-t, több mint 100 nemzetközi TV-s reklámban volt látható. Színészi karrierjét színházi darabokkal alapozta meg, 8 éves volt, amikor Cosette-et alakította A nyomorultak musicalben; annak ellenére, hogy előtte csak egy énekórát vett, az előadás sikeres volt, két évig körúton volt ezzel a darabbal.

Az 1990-es évek végén a színdarabok világát otthagyta, és karrierjét egy magasabb szintre emelte. Ekkor jöttek a mozgóképes szerepek, láthattuk például a Minden kutya a mennybe jut 3. részében, a Bűbájos boszorkák-ban, és a Már megint Malcolm-ban, míg szinkronizált az Egy bogár élete című Pixar-produkcióban.

2004-ben kezdett el a Disney-nél dolgozni, mikor megkapta Maddie szerepét a Zack és Cody élete című sitcom sorozatban, ezt követte a High School Musical, amiben már nem egy jó kislányt kellett játszania, hanem egy alattomos, gonoszkodó, valóban drámakirálynős karaktert. Később a zenés film két folytatásában is ő játszotta Sharpay-t.


Ashley Tisdale 10 éve, 2014 szeptemberében házasodott össze szerelmével, Christopher French-el, az Annie Automatic nevű rockbanda zenészével. 2020 szeptemberében jelentette be a pár, hogy első közös gyermeküket várják. 2021. március 23-án látta meg a napvilágot Jupiter Iris névre keresztelt kislányuk. Hamarosan pedig érkezik a kistestvér, ugyanis a 39 éves Ashley Tisdale épp most rakott fel új képeket a közösségi oldalára, amin terhespocakkal látható. Furcsa most ennyi év után, immár édesanyaként látni a színésznőt, sokk és örömkönnyek fogják el az embert, mert azért eltelt 16 év, de mégis öröm látni ilyen boldogan.

Így néz ki most a High School Musical egykori sztárja:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás