promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tuti balhé lesz a TV2 döntése miatt, idegölő változást vezettek be, de a nézők nem fogják ezt annyiban hagyni
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TV2 olyan változásról döntött, amivel tuti ki fogják idegelni a nézőket.

A TV2 most már úgy játszadozik a nézők idegrendszerével, mint kismacska a gombolyaggal. Az emberek viszont lassan ki fognak jönni a béketűrésükből, már eddig sem tolerálták azokat a döntéseket, amiket a főműsoraikról hoztak, de most olyan idegölő változást vezettek be, ami miatt tuti balhé lesz, mert a nézők nem fognak emellett szó nélkül elmenni.

Nem kizárt, hogy a csatornának emiatt fog hirtelen bezuhanni a nézettsége, mert senki sem tudja már követni ezt a műsorstruktúrát, amit mostanában csinálnak.

A TV2 egyenesen sportot űz abból, hogy folyamatosan ismétléseket ad mondjuk a Szerencsekerékből, ami a nyári időszakban még érthető is lenne, hiszen az összes többi csatorna is ezt csinálja, hogy javarészt régi műsorok ismétléseit és filmeket tűznek képernyőre. De a TV2 már inkább azt csinálja, hogy beígér a nézőknek egy új évadot Kasza Tibi műsorából, majd egy hét után se szó, se beszéd félbeszakítják, és inkább a legelső évad legelső adásától kezdik el ismételni az egészet. Ezt csaknem három hétig csinálták így, aztán hirtelen ismét egy vadonatúj adást tűztek műsorra, amit kellemetlen módon Szabó Zsófi melleivel reklámoztak a tévében.

A nézők jogosan gondolhatták ezek után, hogy akkor ismét visszatérnek az új részek a Szerencsekerékből, de a TV2 most is csavart egyet a dolgon. Gyakorlatilag elkezdik össze-vissza adni az ország legpörgősebb showjának ismétléseit és új adásait - derült ki abból a promóból, amit a TV2 adott ki a műsorhoz.

A mostani héten is totális káosz lesz a Szerencsekerék körül, ugyanis hétfőn megint ismétlést adtak, de kedden és pénteken is régi részeket fognak vetíteni, csupán szerdán és csütörtökön kapnak a nézők vadonatúj adásokat.

Az egyik új adásban a Kincsvadászok sztárjai, a másikban pedig a Kőgazdag fiatalok szereplői fognak játszani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás