promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszel Tünde bikinis fotójára nincsenek szavak, 64 évesen is bevállalta a naptárdíva
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A most 64 éves Kiszel Tünde bikinire vetkőzött.

Kiszel Tünde még 60 fölött sem akarja elfogadni az öregedést. Nem elég, hogy csaknem 40 évvel fiatalabb párja van, de előszeretettel filterezi magát 30-as éveiben járó dívának a közösségi oldalára felöltött képein. Nemrég készült vele egy hosszú interjú, amiben elmondta, hogy túl jóhiszeműnek tartja magát ahhoz, hogy észre vegye, ha egy férfi ártó szándékkal közeledik felé. Emiatt már többször megégette magát, de továbbra sem tud kibújni a bőréből, továbbra is hisz az emberi jóindulatban, és továbbra is örömmel fogadja a közeledést.

Kiszel Tünde meg van róla győződve, hogy a férfiak nem a nőt, csak a csillogást látják benne, ezért is szeretik őt kihasználni. A naptárdíva egyébként most is nagyon boldog új párja mellett, illetve lányával való kapcsolata is harmonikus, nemcsak anya-lánya, de baráti viszonyban is vannak egymással; nem beszélve róla, hogy rengetegen szeretik és követik őt, tehát mondhatjuk, hogy Kiszel Tünde számára tényleg minden adott a boldogsághoz.

Az ország dívája alig várta, hogy berobbanjon a nyár, és újra a vízparton élvezhesse az életet, mióta strandidők vannak, gyakran jár kedvenc uszodáiba, ahol bikiniben fotózgatja magát. Legutóbb is egy ilyen kép készült róla, Kiszel Tünde a medence mellett lőtt egy bikinis szelfit, amivel közölte a rajongóival, hogy nagyon szereti a nyarat.

Jó látni, hogy a most 64 éves híresség még mindig bevállalja ezeket a képeket, sokan ilyen korban már elengedik ezeket a villantásokat, mert nem szeretik úgymond a megöregedett testüket mutogatni, de ebből is látszik, hogy Kiszel Tünde büszke a külsőjére, és most végre sikerült olyan képet is kitennie magáról, ami nincsen szétretusálva.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás