promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jeges vízbe mártotta forró domborulatait a buja kalandorlány, alig takarta valami, mikor a vízbe csobbant
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Valya ismét bevetette magát az erdőbe, legnagyobb szerencsénkre egy percig nem szégyellősködött.

Milliók követik a bushcraftos hölgyeket YouTube-szerte, közöttük van Valya Skopintseva is, aki nem arról híres, hogy zavarba jön, ha egy kis vadkempingezésre kerül a sor. Úgyhogy gyorsan felejtsük is el azt a rossz sztereotípiát, hogy a csinos lányok kétségbeesnek, ha a szabadban kell túlélni egy napot és semmi komfort nincs a közelben egy sátrat leszámítva.

Valya felfogása ennek a sarkos példának a szöges ellentéte, a fiatal lány előszeretettel fedez fel vadregényes tájakat, és attól sem retten vissza, ha jeges patakokban kell megmártózni a felfrissülés érdekében.

Videóiban legtöbbször elhagyja a ruháit, méghozzá követői legnagyobb örömére, akik persze előszeretettel nézik hétről-hétre a munkásságát, amiben természetesen nem csupán a vetkőzés szerepel. A repertoár meglehetősen széles, süt-főz, ha kell, éjjeli menedéket épít magának – láttuk már tőle ezt korábban is.

Ne gondoljuk viszont azt, hogy a vadkempingezés olyan egyszerű dolog, készülni kell az időjárási viszontagságokra, a vadállatokra, illetve arra is, hogy térerő híján nemigen kaphatunk segítséget, ha bajba kerülünk.

Úgyhogy csak óvatosan utánozzuk Valya merész kalandjait, vagy ha mégis hasonlókba fognánk, előtte alaposan nézzük végig a videóit, van már belőle jó néhány – a férfiak talán előnyben vannak, de hölgyek számára is sok hasznos fogást mutat a belevaló lány.

„Hihetetlen helyen táboroztam le, egy jeges hegyi folyó mellett, buja zöld növényzettel körülvéve. Milyen jó egy ilyen forró napon a legtisztább jeges vízbe merülni! Miután tüzet gyújtottam, főztem egy kis kávét, és elkezdtem rajzolni a tűzről származó faszénnel, miközben a parázs fölött sült az oldalas! Este jött egy zápor, ami lágy hangjával elaltatott”

– írta Valya, aki ezúttal is csodás órákat töltött el a szabadban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás