promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elakadt a szava a magyaroknak, úgy láthatjuk Hugh Grantet, ahogy eddig soha
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Több mint 60 évet várt egy ilyen szerepre.

Ha a színészek választhatnának egy szót, amit utálnak, akkor minden bizonnyal ez a szó lenne az: karakterszínész. Nehéz dolog ez a filmiparban: ha van valami, ami tökéletesen passzol hozzád, akkor olyan ajánlatokkal, filmekkel és szerepekkel fognak megkeresni, ami viszont egy ördögi kört generál. Nem lehet kitörni belőle, mindenki ezzel azonosít és így nem is lehet teljesen kiteljesedni a szakmában: hiszen a neved összeforrt egy bizonyos karakterrel. Színészek sokasága bukott már bele ebbe és szenved tőle a mai napig: Daniel Radcliffe például egészen különleges szerepeket vállal el, hogy végre ne Harry Potterként gondoljanak rá, ahogy Robert Pattinson is szíve szerint már szabadulna az Alkonyat fővámpírjának karakterétől.

Hugh Grant is hasonló kategória: ügyeletes, mosolygós, bájosan suta bénácska szívfiú, aki hosszas évődés és tépelődés meg egy rakás bonyodalom után megszerzi a hőn áhított nőt. És akkor ezzel nagyjából le is írtuk a színész filmjeinek a 99 százalékának a cselekményét. Most azonban a 63 Hugh Grant egészen különleges lehetőséget kapott: hamarosan mozikba kerül a Heretic című horrorfilm, melyben egy vallásosan megszállott pszichopatát alakít, aki fogva tart két hozzé becsengető fiatal lányt.

Magyarul az Eretnek névre hallgató film cselekménye izgalmas, fordulatos, érdekes és ami a legfontosabb: kicsit sem terepe a különleges arcú szívtiprónak, sohasem alakított még hasonló moziban, egészen új képességeit tudja majd megcsillogtatni a színész.

A film ígéretesnek tűnik, pszichológia thrillernek definiálják, ahol a néző nem tudja eldönteni, hogy ami történik az a valóság, vagy csupán az elme szüleménye. A film előzetesét ide kattintva tudjátok megtekinteni, a készítők nem meglepő módon kifejezetten nagy érdeklődésre számítanak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás