promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki ma mindenki kedvenc énekesnője a 2000-es évekből, döbbenetes képek
Borítókép:  Profimedia/IMAGO
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Érezhető, hogy a világon végigmegy egy erős nosztalgiahullám, ilyenkor pedig mindig érdekes látni, régi kedvenceinkkel mi a helyzet napjainkban.

Főként azok számára, akik a 80-as évek végén és a 90-es években születtek, a 2000-es évek nagy Eurodance zenéi voltak azok, amikre felnőtt, amikre fiatalként bulizott, amiket a rádióban, az Mp3- és Mp4-lejátszóján hallgatott. A Eurodance egy sajátos, mondhatni kísérleti műfaj volt az európaiak számára, de olyan remek alkotások kötődnek hozzá, mint a sokak számára ismert ’I’m Blue (Dabadee)’, a ’L’Amour Toujours’ vagy a ’Better off Alone’.

A Eurodance műfaj koronázatlan királynője viszont egyértelműen a német Cascada együttes volt, amely a köztudomás ellenére nem kizárólag a gyönyörű szőke bombázó, Natalie Horler egyszemélyes projektje, hanem kettő elképesztően sikeres és megbecsült producer, DJ Yanou és Manuel Reuter is részt vett, így összesen hárman uralták le a Eurodance világot a 2000-es években.

A producerpáros azonban háttérben volt, Natalie pedig a frontembere lett a projektnek és egy egész kontinensnek lett a kedvence az olyan klasszikusoknak köszönhetően, mint az ’Everytime We Touch’, az ’Evacuate The Dancefloor’ vagy a ’Pyromania’. Ráadásul az Everytime We Touch gyakorlatilag a központja lett a mostani nosztalgiahullámnak, sokan térnek vissza ehhez a zenéhez, mint pozitív kiindulási ponthoz.

Az is látszódik, főleg ha a TikTok-ot böngészi az ember, hogy az amerikaiak számára most kezd el kitárulni az a világ, amin sokan felnőttünk, sokakat most kap el a Eurodance-hullám a tengerentúlon. Ez pedig egy erős boostot ad a Cascadához hasonló előadók számára, akik ennek köszönhetően újabb és újabb felkéréseket, meghívásokat kapnak, átdolgozzák és remixelik a zenéiket, modern stílusjegyekkel ruházzák fel a régi klasszikusokat.

Natalie ennek kifejezetten haszonélvezője, legutóbb például az elmúlt évek során nagy hírnévre szert tevő Jax Jones volt az, aki közös zenét készített fel, ráadásul Jones a nemrég Wembley-ben tartott fellépésére is elhívta a német énekesnőt, ahol 60-70 ezer ember előtt tudta előadni a legnagyobb klasszikusát, valamint a közös slágerüket.

Ha az énekesnő Instagram-oldalára tekintünk, akkor pedig alig fogunk hinni a szemünknek: Natalie semmit nem változott a 20 év során, meg sem mondanánk, hogy már 42 éves. A szőke énekesnő fantasztikus formában tartja magát, látszik az is, hogy folyamatosan odafigyel a külsejére, mindig csinosan jelenik meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás