promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A káromkodva grillező Mucsi Zoltánt minden kerti partin kötelezővé tennénk
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Grillezős reklámok készültek Mucsi Zoltánnal, fergetegesen viccesek lettek.

Mostanában egyre gyakrabban készülnek olyan reklámok, amikben Mucsi Zoltán játszik. Nem is olyan régen még egy villanypásztoros videó készült róla, amiben egy ittas állapotú, vidéki férfit játszott. Természetesen ez a videó sem készülhetett el a jól ismert Mucsi-féle káromkodás nélkül.

Hihetetlen, hogyan vált a színész védjegyévé ez a stílus, pedig elmondása szerint a hétköznapi életben nagyon ritkán fordul elő, hogy csúnya szavak hagyják el a száját.

Aztán megjelent egy visszafogottabb reklám, amiben Mucsi Zoltán jó barátjával és régi kollégájával, Scherer Péterrel együtt játszik. Mondhatni a Lidl elkészített egy újabb Kapa és Pepe produkciót, és bár ebben egyáltalán nincsenek trágár kijelentések, így is fergetegesen vicces lett a végeredmény, és itt még mindig nem lett vége.

A Hamé is felkérte Mucsi Zoltánt, hogy csináljanak vele egy kerti partis reklámsorozatot, amiben amellett, hogy a Hamé termékeket reklámozzák, felhívják a figyelmet a grillezés veszélyeire, amit mindenkinek érdemes megfogadnia. A Hamé reklámsorozatból eddig három epizód készült; egyik jobb, mint a másik.


Gyakorlatilag kötelezővé tennénk ezeket a videókat a kerti partikon, mert Mucsi Zoltán alakításai biztos, hogy mindenki jókedvre derítenének, és biztos alaposan kikészítené a rekeszizmokat. Az egyik videóban például a színész a tűzgyújtással bajlódik, aztán kitalálja, hogy meglocsolja egy kis benzinnel a grillezésre használt rácsot. Ennek persze katasztrofális következménye lesz, Mucsi tűzvészt okoz a meggondolatlanságával.


De egyébként az összes videó ugyanúgy végződik, sérült ujjakkal, koromfekete arccal ül a vendégek között, hiszen egymaga kénytelen mindig elkészíteni az ételeket, míg a többiek csak lakmároznak és jól szórakoznak. Mucsi minden reklám végén elmondja a szlogent:

„Együtt lenni jó! De együtt enni is jó!”

Mucsi Zoltán összes Hamé grillbakis videóját meg tudjátok nézni a cikken belül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás