promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő részletek Jáksó László házasságáról: hatalmasat változtatott feleségéért, a 2000-es évek sztárműsorvezetője még erre is képes volt a szerelméért

Meglepő részletek Jáksó László házasságáról: hatalmasat változtatott feleségéért, a 2000-es évek sztárműsorvezetője még erre is képes volt a szerelméért

Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Jáksó László több dologról is lemondott, így él most az egykori showman.

A 2000-es évek megkerülhetetlen tévés figurája volt Jáksó László, akit a nézők leginkább a Heti Hetes című, hetente adásba kerülő műsorból ismerhettek. A műsor tematikája egyszerű volt és hiánypótló: aktuális közéleti kérdéseket, híreket, kis színeseket szedtek össze, amit egy ismert emberekből álló csapat aztán alaposan kivesézett. Ennek a beszélgetős műsornak volt emblematikus alakja Jáksó, akinek magánélete gyakorta visszatérő vicc téma volt kollégái között, de ő maga is előszeretettel hangoztatta, hogy nincs nagy szerencséje a szerelemben.

Szerencsére ez az utóbbi időben megfordult és a nyilvánosságtól visszavonultan élő Jáksó László 51 évesen megházasodott.

A kapcsolat azóta mindenben nagyon jó hatással van az életére: párja segítségével sikerült visszanyernie korábbi alakját is. Szerelme aktívan fut és bár ehhez a szenvedélyéhez férje nem csatlakozott, így is nagy változások álltak be az életébe. Gyakran biciklizik és sétál, szerepet kapott a mindennapokban a sport, de ami a legfontosabb, hogy káros hobbijáról is sikerült lemondania: az éjszakai csemegézést is abbahagyta és már rendszeresnek mondható a napirendje is. Ahogy ő mondta, este 10-kor fekszik, 6-kor kel, ideje se lenne nassolni, ez pedig egyértelműen meglátszik a külsején is.

Nem mellesleg pedig korábban nyilatkozta, hogy egész egyszerűen nagyon boldog, megfiatalodott, ez pedig szintén szembetűnő változás egy férfin, akármennyi idősen is köszönt be az életében ez az érzés.

A házasság azonban nem érkezett könnyen: 20 éve ismerték egymást, ám kapcsolatuk később mélyült el. Egyszer betelefonált a lány Jáksó László műsorába, akinek egyből szimpatikus lett a hangja és a mondanivalója alapján. A telefonos kapcsolat évekig megvolt közöttük, időnként beszélgettek, ám több nem történt. Míg végül egyszer privát telefont kapott a hölgytől, Jáksó László pedig épp ekkor volt túl egy szakításon és őszintén elmondta neki, mennyire rosszul érzi magát. Azon a napon történt meg az első randevújuk, amiből pár hónap múlva házasság lett. Igazi tündérmese és sokan kíváncsiak lennének felesége kilétére, ám párját, aki civil nem szeretné kitenni a kíváncsi szempároknak.

Jáksó László azóta visszatért eredeti hivatásához és programozóként dolgozik.

A megismerkedésük és szerelmük alakulásának megdöbbentő történetét ide kattintva hallgathatod meg:

Forrás: femina.hu