promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tényleg bebújt a miniszterelnök a hűtőbe? Az igazi történet őrültebb, mint gondolnánk
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A politika világa olykor egészen őrületes pillanatokra képes, ez pedig ebben az esetben sem volt másképp.

Boris Johnson az egyik legszínesebb karaktere volt az európai politikának hosszú éveken keresztül, 2022-ben azonban ő is belebukott egy egész Nagy-Britanniát és a Konzervatív Pártot megrázó botrányba. Johnson számos emlékezetes pillanatot okozott a politikában, és ezek közé tartozik az, amikor a riporterek elől elbújt egy hűtőbe. Igen, egy hűtőbe.

John Stevens és Sam Lister, a The Division Bell podcast műsorvezetői pedig részletesen kifejtette az esetet, ami egy egész őrült történet volt. Minden a 2019-es választási kampánykor zajlott, amikor is Johnson megállt egy kampányrendezvény során egy tejesnél, akinek segített üvegeket pakolni egy autóra. A Good Morning Britain stábja ekkor megrohamozta, hogy interjút készítsenek vele, mivel előtte ezt nyilvánosan megtagadta a későbbi miniszterelnök.

Piers Morgan és Susanna Reid azonban nem tudott interjút készíteni Johnsonnal, mi több, egészen szürreális eseménysorozat alakult ki: az ex-miniszterelnök egyik tanácsadója szidalmazni kezdte az egyik kamerást, miközben Johnson maga egy hűtőben bújt el, hogy elkerülhesse a riporterek kérdéseket. John és Sam pedig mindketten a Tory-kampány buszaiban mozogtak, így pontosan fel tudják idézni ezeket az elképesztő eseményeket.

„Ott voltunk a hírhedt tejes reggelen, talán a West Yorkshire-i Pudsey településén történt. Kora reggel volt, talán reggel négykor már fent voltunk. Csak arra emlékszem, hogy nagyon sötét volt, vaksötétben mozogtunk egy tanyán valahol. Egyszer csak előkerültek kamerák és a Good Morning Britain stábja, hogy beszerezzenek egy nyilvános interjút Boris Johnsontól. Amikor ezt Johnson megtudta, elbújt a hűtőbe, az egyik tanácsadó pedig annyira meglepődött az eseményeken, hogy élő adásban káromkodott.

John hozzátette, hogy nem igazán tudták akkor, hogy mi zajlik és azt sem gondolták, hogy ekkora történet fog kerekedni belőle. Mint mondta, mindössze arra emlékszik, hogy visszatereltek mindenkit a buszra, ő maga ránézett a telefonjára és látta, hogy Piers Morgan már élő adásban beszél arról, ami történt. „Szegény tanácsadó kapott is hideget-meleget a Tory-kampánytól, mert élő adásban káromkodott” – fogalmazott.

John elmondása szerint itt még nem volt vége az őrületnek, ugyanis a tejesnél kapott kis üvegeket, ami csokis és áfonyás tejturmixokkal volt tele, mindenki kapott egy-egy ilyen üveget. Mint fogalmazott, ő ezt a kabátjába csavarta be és ezt letette, majd amikorra már vette fel, akkorra teljesen kiment a fejéből, hogy neki van még turmixa, így amikor vette fel a kabátot, a tejturmix kiborult és az egész ráment arra a szerencsétlen tanácsadóra, aki élő adásban káromkodott.

„Szóval reggel 8-ra ott tartottunk, hogy káromkodott a TV-ben, Boris Johnson a hűtőben rejtőzködött, őt meg tetőtől talpig tejturmix borította. Mondhatjuk úgy is, hogy ez egy katasztrofális nap volt”

Forrás: Daily Mirror 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás