promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ingyen áramot termelt egy magyar férfi teste? Egyetlen villanykörtével rázta át követőit

Ingyen áramot termelt egy magyar férfi teste? Egyetlen villanykörtével rázta át követőit

Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Rengetegen nézték meg a videót, a legtöbben értetlenül álltak az eset előtt.

Ingyen, végtelen áram? Ennél talán csak az örök élet izgatja jobban az emberek fantáziáját, sokan pedig hajlamosak bedőlni a különböző trükköknek, ám a keserű igazság az, hogy egyelőre egyikre sem tudunk megoldást.

Persze időről-időre felkapnak bizonyos szemfényvesztéseket, ilyenkor jönnek elő a történetek a vasalót mágnesként vonzó testekről, az erőteljes bioengergia miatt felvillanó fényforrásokról, innen azonban már csak egyetlen apró lépés a konteók világa, ami leginkább a fekete lyukakhoz hasonlítható, bárkit beszippant, aki egy kicsit is óvatlan.

A mostani viszont inkább csak egy ártatlan poénnak tűnik, legalábbis a videót elnézve. Persze mókás, hogy halálosan komolyan adja elő az áramforrás nélkül is működő izzót, de a reakciókat és a kommenteket elnézve rengetegen el is hitték az amúgy ügyes mutatványt, arról nem is szólva, hogy több mint hétszázezren nézték meg a videót.

Melynek főszereplője azt taglalja, hogy egy kiégett izzót cserélt ki és amikor ki akarta dobni, azt vette észre, hogy a tenyeréhez érve világítani kezdett. Később aztán a konyhapulton lévő céklához érintve is működésbe lépett, ezeket többször bizonyította is a felvételen.

Aztán a felesége kezén is kipróbálta, ott azonban már nem működött a trükk. Kommentek sokasága találgatta a titok nyitját, volt aki saját példájával magyarázta a különleges történést:

„Már évek óta tapasztalom, hogy elektromossággal működő berendezések reagálnak rám. Pl. vettem egy szolárral működő karácsonyi égősort. 30 Lux alatt működik, amíg le nem merül. Fényes nappal a kezemben elkezdtek világítani. Más esetben nem működnek a dolgok rendeltetésszerűen a közelemben. Legutóbb sugárkezelésnél közölték, hogy miután befektettek, technikai hiba állt elő, ami eddig meg sohasem volt. Hm....mondtam, hogy ez miattam lehet”

– írta az egyik hozzászóló.

Egy másik azonban megmagyarázta a trükköt, mint írta „léteznek belső akksis izzók, amivel ezt a mutatványt meg lehet csinálni” – és valóban, ezek foglalatának az alján található egy apró gomb, amit megnyomva világítani kezd az izzó, és akár órákig világosságot biztosít. Ennyit tehát az "ingyen és végtelen" áramról.