promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki melltartó nélkül Az akolitus Jedimészáros főszereplője, a nekivetkőzött Amandla könnyen a Sötét Oldalhoz csábíthatja a legkritikusabb rajongókat is

Így néz ki melltartó nélkül Az akolitus Jedimészáros főszereplője, a nekivetkőzött Amandla könnyen a Sötét Oldalhoz csábíthatja a legkritikusabb rajongókat is

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Hiányos öltözékben mutatta meg magát az új Star Wars-sorozat főszereplője.

A rajongók nagyon várták a vadonatúj Star Wars-sorozatot, Az akolitust. Nem csoda, hiszen egy olyan korszakba kalauzolja el a nézőt, amit még nem láthattunk; a történet ugyanis a Baljós árnyak előtt 100 évvel játszódik, amikor a Jedik még békében és nyugalomban képezhették ki a következő generációkat. Az akolitus-ról korábban azt lehetett hallani, hogy a Sithekről fog szólni, pontosabban az ő megjelenésükről, de eddig nem igen láthattunk belőlük jóformán semmit sem.

A történet sokkal inkább Amandla Stenberg karakterére fókuszál, akinek halottnak hitt ikertestvére a Sötétség szolgálatába áll, és egymás után mészárolja le a Jediket, hogy bosszút álljon rajtuk. A rajongókat eléggé megosztja ez a széria, még sohasem értékeltek ennyire alacsonyra egyetlen Star Wars-tartalmat sem - pedig a kritikusok gyakorlatilag ódákat zengtek róla. Ráadásul ott van a szereplők között Dafne Keen is, akit korábban a Logan - Farkasban is láthattunk.

A nézők szerint a sorozat főszereplője egyszerűen képtelen elvinni a hátán a produkciót, és egyáltalán nem lehet megkedvelni őt. Hozzá kell tenni, hogy a legtöbb esetben ez nem a színésznőnek vagy a karakterének, hanem Amandla Stenberg szexuális irányultságának szól. Ugyanis a 25 éves színésznő még 2016-ban azt mondta magáról, hogy biszexuális, majd később kijelentette, hogy a pánszexuális a helyes kifejezés rá. Még ugyanabban az évben azt is mondta, hogy nembináris nemi identitású, és használja a she/her, illetve a they/them névmásokat is. Végül egy 2018-ban adott interjúban mondta ki, hogy ő valójában leszbikus.

Ezzel pedig sokan nem szimpatizálnak és emiatt mondják azt, hogy ez a Star Wars-sorozat a legkevésbé sem arról szól, hogy tovább bővítsék, tágítsák ezt az univerzumot, hanem hogy megcsinálják - ahogy a széria rendezője fogalmazott - a "legmelegebb Star Wars-t". Ettől eltekinte kétségtelen, hogy Amandla Stenberg egy nagyon gyönyörű, fiatal színésznő; neve egyébként azt jelenti xhosza és zulu nyelven, hogy 'hatalom' vagy 'erő' - tehát már születése óta vele van az Erő.


Amandla Stenberget korábban számos filmben és sorozatban láthattuk, például Az éhezők viadalában, a Minden, minden-ben, és Az Álmosvölgy legendájában, míg szinkronhangként a Rio 2. részében és a Pókember: A pókverzumon át című animációs filmben dolgozott.

A közösségi oldalán több olyan képet találni, ahol hiányos öltözékben látható; például alább megnézhetitek, hogyan néz ki melltartó nélkül, hiszen ez egy izgalmas egyberuha, melleit pedig csupán két fekete szívecske takarja el.