promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy csapás érte Mészáros Lőrinc családját, a kórházból kapták a rossz hírt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mészáros Lőrinc rossz hírt kapott a fiáról.

Mészáros Lőrincről az egész ország tudja, hogy hazánk egyik leggazdagabb embere, hogy Várkonyi Andrea a felesége, és hogy szerelme miatt komoly életmódváltásba kezdett, aminek látványos eredménye is van. Az viszont kevésbé köztudott vele kapcsolatban, hogy van egy fia, akit ugyancsak Mészáros Lőrincnek hívnak, és szintén vállalkozó. Már 23 éves korában több száz hektáros földterülethez jutott; ő a Fejér-B.Á.L. Zrt. építőipari cég alapítója, emellett főként a Mészáros család agrár profilú cégeiben vállal szerepet.

Hobbija a vadászat, de a ralizás szerelmese is. Most is részt vesz a Baja Satu Mare 2024 nemzetközi terepraliverseny, de egy komoly baleset történt, melynek következtében kórházba kellett szállítani. A 444 írta meg, hogy a terepraliversenyt három szakasz után félbe kellett szakítani, miután az egyik pilóta navigációs hibát követett el, és összeütközött egy másik járművel.

Megerősített információk szerint az egyik sofőr lába megsérült, mivel az autó oldalát érte az ütközés. A baleset bekövetkezte után eszméleténél volt, lábra is tudott állni, de amikor a versenyorvos orvosi segítséget ajánlott neki, visszautasította - mondván majd Magyarországon kér egészségügyi ellátást.

Kiderült, hogy ifjabb Mészáros Lőrinc a sérült pilóta, aki Pál Erik navigátorral versenyzett a ralin.

A BIHOREANUL nevű román lap információi szerint Mészáros Lőrinc fiát később a nagyváradi sürgősségi kórházba szállították, mivel több sérülést is szenvedett - ám ezek közül egyik sem súlyos. A lap egyébként korábban arról is beszámolt, hogy az üzletembernek saját orvosi csapata lesz a verseny helyszínén, ezért aztán valószínűleg nem is fogja igénybe venni a romániai kórházi szolgáltatásokat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás