promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Egyetlen nyugtalanító kérdést tett föl a hat éves kislány a szüleinek, két hét múlva halott volt

Egyetlen nyugtalanító kérdést tett föl a hat éves kislány a szüleinek, két hét múlva halott volt

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A szülőket sokkolták a történtek, a kislány szavaira nincs magyarázat.

A New Jersey-ből származó Lucy Morgan tragikus balesetben hunyt el, amikor a családjával Maine államban nyaraltak. A kislány egy tollaslabdajáték során szerzett végzetes fejsérülést, amikor az ütője eltört, és egy éles alumínium darab a koponyájába fúródott. A mentőhelikopterrel kórházba szállított Lucy életét már nem tudták megmenteni.

Lucy halálát még megrázóbbá teszi, hogy alig két héttel a baleset előtt egy furcsa és hátborzongató kérdést tett fel édesanyjának: „Hogyan lehet Istennel lenni és üdvözülni?” Bethany, az édesanya, elmagyarázta neki, majd közösen imádkoztak. Lucy azonban inkább egyedül vonult vissza, hogy imádkozzon. A kislány kérdése és halála közötti rövid időszak különös módon kapcsolatba hozható, mintha a gyermek megérezte volna a közelgő tragédiát.

A család számára nehéz időszak következik. Lucy három testvére – akik négy és tíz év közöttiek – és szülei próbálják feldolgozni a történteket. A család lelkészként dolgozó apja megosztotta a nyilvánossággal Lucy különös kérdését, ami még jobban felhívta a figyelmet a tragédiára. A közösség és ismerősök egy GoFundMe oldalt hoztak létre, hogy segítsenek a családnak a nehéz időszakban, ahol már több mint 114 000 dollárt gyűjtöttek össze.

Lucy temetése június 15-én délelőtt 11 órakor lesz. A történet nemcsak a családot, hanem a szélesebb közvéleményt is mélyen megrendítette, hiszen egy ártatlan gyermek elvesztése mindig felfoghatatlan és fájdalmas. Az ilyen tragédiák emlékeztetnek minket arra, hogy milyen törékeny az élet, és hogy mennyire fontos az együtt töltött idő a szeretteinkkel. Lucy emléke tovább él a szülei és testvérei szívében, valamint azokban, akik ismerték és szerették őt.

forrás: Bors