promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Hazai pályán szenvedett megsemmisítő vereséget Azahriah: egy ismert magyar előadó több ezer jeggyel licitált rá a sikerére

Hazai pályán szenvedett megsemmisítő vereséget Azahriah: egy ismert magyar előadó több ezer jeggyel licitált rá a sikerére

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Több jegyet adtak el ennek az előadónak a koncertjére, Azahriah majdnem 10 ezer jeggyel lemaradt.

Ma reggel a Retro Rádióban Szikora Róbert volt a vendég, aki elárulta, hogy a múlt heti Hungária aréna koncertjére 55 ezer jegyet adtak el. Ez a szám jelentősen meghaladja az Azahriah fellépésére eladott jegyek számát, amely 49 ezer volt esténként.

A Papp László Budapest Sportarénában december 29-én megrendezésre kerülő koncertre is hatalmas az érdeklődés. Szikora kiemelte, hogy ez az esemény nem csupán egy koncert lesz, hanem egy igazi "CSIKIDAM Szilveszteri show", amely tele lesz életörömmel, napfénnyel és ritmussal. Az R-GO legendás dalai újra életre kelnek ezen az estén, visszarepítve a közönséget a zenekar fénykorába, és megörvendeztetve mind a régi, mind az új rajongókat​.

Szikora Róbert az interjúban kitért arra is, hogy milyen fontos számára a közönséggel való kapcsolattartás és az, hogy zenéje mindig elérje az embereket. Elmondta, hogy az R-GO és az ő zenei munkássága mindig is arról szólt, hogy örömet és energiát közvetítsenek a hallgatóknak, és ez most sem lesz másként a jubileumi koncerten​​.

A Retro Rádió műsorvezetője rákérdezett a jegyeladási adatokra is, amelyekre Szikora válaszolt. Különösen elégedettséggel tölthette el az, hogy a Hungária koncertjére több jegyet adtak el, mint Azahriah fellépésére. Szerinte a nagy érdeklődés is bizonyítja, hogy a régi nagy slágerek és a minőségi zene iránti igény nem csökkent az évek során, sőt, az újabb generációk is felfedezték és megszerették az R-GO zenéjét​​.

A műsor végén Szikora Róbert megköszönte a rajongók támogatását és kitartását, valamint mindenkit meghívott a decemberi koncertre, amely szerinte egy felejthetetlen élmény lesz mindazok számára, akik szeretik a zenét és a szórakozást. Az esemény egy előszilveszteri bulinak ígérkezik, amely méltóképpen zárja majd az évet.

Ez a Retro Rádiós interjú tovább növelte az érdeklődést a koncert iránt, és biztosra vehető, hogy Szikora Róbert és az R-GO egy újabb felejthetetlen előadással örvendezteti meg rajongóit az év végén​.