promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi izgató domborulatainál forróbbat el sem lehet képzelni, alig takar valamit aprócska fürdőruhája

Palvin Barbi izgató domborulatainál forróbbat el sem lehet képzelni, alig takar valamit aprócska fürdőruhája

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Hogyan is indíthatnánk ennél jobban ezt a forró napot, mint Palvin Barbi új képeivel?

Palvin Barbara nevét világszerte milliók ismerik, a magyar szupermodell már egészen fiatalon számos neves divatház kifutóján szerepelt, egyebek között a a Prada, a Louis Vuitton, valamint a Chanel bemutatóin is. Emellett persze a címlapok és a különböző reklámkampányok sem maradhattak ki, így karrierje gyorsan elkezdett felfelé ívelni.

Olyan óriásvállalatokkal működött együtt, mint a Victoria's Secret és a L'Oréal Paris, előbbi bemutatóján már 2012-ben szerepelt, 2019-ben pedig első magyarként őt is a divatcég „angyalai” közé választották, ami hatalmas megtiszteltetésnek számít a szakmában, egyszersmind rengeteg munkával is jár.

Barbi a modellkedés mellett a filmvásznon is feltűnt, 2014-ben a Herkules című filmben láthattuk őt. Sokoldalú és közvetlen személyisége miatt nem csupán a kifutón, hanem a rajongók között is remekül boldogul, és bár viszonylag ritkán ad interjút, a közösségi médiában időről-időre jelentkezik új tartalmakkal, így történt ez most is – rajongói legnagyobb örömére.

Palvin Barbi ezúttal egy mutatós bikiniben mutatta meg bámulatos alakját, a lehető legjobban időzítve, hiszen végre itt a nyár és vele együtt a forróság is, és mikor máskor lehetne ledobni a ruhákat, mint ilyenkor?

Ezt valószínűleg húszmilliós Instagram-tábora is hasonlóan gondolja, hiszen alig néhány óra leforgása alatt százezrek reagáltak a fotóira, amin egy ViX Paula Hermanny fürdőruhát visel.

Palvin Barbara mindössze néhány nappal korábban posztolt utoljára, akkor a cannes-i filmfesztiválon vonult végig a vörös szőnyegen egy káprázatos ruhakölteményben, a mostani képei azonban hamar túlszárnyalták azokat, ami nem is csoda, mutatjuk is, hogy miért: