promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Balogh Levente elküldte az országból Kása Esztert, majd utánament, elmondta mi történt

Balogh Levente elküldte az országból Kása Esztert, majd utánament, elmondta mi történt

Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Balogh Levente őszintén mesélt Kása Eszterről, nehéz lehetet ezt hallania első munkanapja után.

Az Álommeló legutóbbi győztese, Kasa Eszter, nem szokványosan kezdte el új munkáját Balogh Levente elnöki asszisztenseként. Az első napján egyenesen Kazahsztánba küldték, ahol a világ második leghidegebb fővárosában, Asztanában kellett részt vennie egy nemzetközi élelmiszeripari kiállításon. Feladata az volt, hogy új üzleti partnereket találjon az alkoholmentes és gyerekpezsgő termékekhez, Larisszával együtt dolgozva.

Eszter mindössze egy hónapja nyerte meg az Álommeló második évadát, melynek köszönhetően június elsején vette át a pozíciót a tavalyi győztestől, Keserű Balázstól. A pozíció havi bruttó 3 millió forintos fizetéssel és cégautóval járt. Az autót ugyan a finálé végén kapta meg, de ténylegesen csak az első munkanapján vehette birtokba. Az új jármű nem csak közlekedési eszköz számára, hanem az irodája is lesz, hiszen rendszeresen ingáznia kell Budapest, Kecskemét és Dunaharaszti között, és később a határon túli partnerekhez is ezzel utazik majd.

Az Álommeló során több alkalommal is szükség volt az autóvezetési készségeire, ám valahogy mindig más ült a volánnál. Eszter elmondása szerint az elmúlt egy évben szerezte meg a magabiztosságát a vezetésben, így az autó pont jókor jött.

„Szeretek vezetni, de a magabiztosságomat azt itt talán az utolsó egy évben szereztem meg, úgyhogy pont jókor jött ez az autó” – mondta, amikor átvette a kocsit.

Eszter és Larisza néhány órával az autó átvétele után már úton voltak Kazahsztán fővárosába, Asztanába. Itt egy nemzetközi élelmiszeripari kiállításon kellett részt venniük, amely során új üzleti partnereket kellett találniuk az alkoholmentes és gyerekpezsgő üzletük számára. Eszter számára nem volt idegen a külföldi munka, hiszen az Álommelóban egy hétig a spanyol tengerparton kellett vállalkozást üzemeltetnie.

„Még sajnos nem tudtam megmutatni a tudásomat, mert oroszul beszél a legtöbb ember, úgyhogy Lara nagy segítségemre van, de szerintem jól sikerült és eredményesen fogjuk zárni”

– számolt be a kiküldetésről Eszter.

A két napos kiállítás alatt Eszter rengeteg tapasztalatot szerzett. Az első nap főként az ismerkedéssel és a bemutatkozással telt, míg a második nap már az üzleti tárgyalásoké volt. Balogh Levente is meglátogatta őket a második napon, hogy személyesen is ellenőrizze, hogyan teljesít új elnöki asszisztense.

Eszter számára az első munkanapok igazi kihívást jelentettek, hiszen nemcsak egy új munkakörbe kellett belecsöppennie, hanem egy teljesen új országban és kultúrában is helyt kellett állnia. A kazah kiállításon való részvétel során ráadásul nyelvi akadályokkal is meg kellett küzdenie, hiszen az orosz nyelv ismerete elengedhetetlen volt a hatékony kommunikációhoz. Szerencsére Larisza nagy segítséget nyújtott ebben, és együtt sikeresen zárták a kiállítást.

A kazahsztáni kiküldetés során Eszternek lehetősége volt megismerni a helyi üzleti kultúrát és kapcsolati hálót építeni. Ezek a tapasztalatok hosszú távon is hasznosak lehetnek számára, hiszen az elnöki asszisztensi pozíció sok utazással és nemzetközi kapcsolatok ápolásával jár.

Kása Eszter álommelója nem mindennapi kihívásokkal indult, hiszen első munkanapján máris Kazahsztánba küldték egy fontos élelmiszeripari kiállításra. Az új helyzetek és kihívások ellenére Eszter magabiztosan helytállt, és sikeresen teljesítette az első feladatait. A tapasztalatok, amelyeket ezen az úton szerzett, hosszú távon is hasznosak lesznek számára, és segítik abban, hogy Balogh Levente elnöki asszisztenseként sikeresen helytálljon. Az álommeló tehát valóban kihívásokkal és kalandokkal teli, de Eszter elszántsága és tehetsége révén biztosan sikeresen veszi majd az akadályokat.

forrás: RTL