promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem titkolózik tovább Balogh Levente elnöki asszisztense, Kása Eszternek sürgősen el kellett hagynia az országot
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kása Eszter nem titkolja tovább, miért kellett elhagynia Magyarországot.

Hetekkel ezelőtt véget ért Az álommeló 2. évada az RTL-en, amelyben kiderült, ki lesz a következő egy évben Balogh Levente következő elnöki asszisztense. Bár a nézők tartottak tőle, hogy Steiner Ráhelt fogja választani a Vízkrály, végül mégis Kása Eszter mellett döntött, tehát Keserű Balázs után ő lett most Balogh Levente jobbkeze.

Amióta véget ért a műsor, nem is lehetett hallani Kása Eszterről, bizonyára már dolgozik Balogh Levente mellett, és nyilván egy elnöki asszisztensnek nagyon sok dolga van. A műsor után egyébként elmondta, hogy abból a fizetésből, amit a Vízkirálytól kapni fog, arra fogja eleinte költeni, hogy az IKEA-ban bevásároljon magának néhány új bútort, illetve meghívja a barátait egy jó ebédre.

Aki követi Kása Esztert a közösségi oldalán, tudhatja, hogy ritkán posztol ki bármit is. Az egyik májusi posztja például az volt, amint megmutatta, hogy összegyűlt Az álommeló 2. évadának a csapata egy közös estére, ahol nyilván már senkiben sem volt versenydrukk, hanem jó barátokként, kedves ismerősökként együtt idézhették fel a kedvenc emlékeiket. Az összejövetelen természetesen Balogh Levente is ott volt, és szemlátomást örült a viszontlátásnak.


Legutóbb pedig olyan képeket osztott meg magáról, amik Budapest egy vendéglátóegységének teraszán készültek. A posztból kiderül, hogy Eszter evett ott egy finom gombás pizzát, aztán leöblítette egy pohárnyi fehér borral.

Azonban utána az Insta Story-jába is kirakott egy 24 óráig elérhető videót, amiben közölte, hogy már nem titkolózik tovább, most már elmondhatja, hogy el kell hagynia az országot, ugyanis Kazahsztánba utazik, hogy megmérettesse magát az első próbatételen. Vélhetően arról van szó, hogy Balogh Levente képviseletében egy fontos üzleti tárgyalás miatt kellett kirepülnie Kazahsztánba.

Kása Eszter a budapesti reptérről jelentkezett be, mielőtt felszállt; azt nem mondta el, hogy mikor jöhet vissza Magyarországra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás