promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Furcsa hobbija van a fiatal lánynak: temetőkben készít szokatlan videókat, mutatjuk mi szerepel a felvételen

Furcsa hobbija van a fiatal lánynak: temetőkben készít szokatlan videókat, mutatjuk mi szerepel a felvételen

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Rengeteg idejét tölti a temetőben, rémisztő hobbiját egészen furcsa ok miatt űzi.

Egy fiatal lány, akinek neve Emylia (legalábbis a felhasználóneve ez), szokatlan hobbira lelt: temetőkben forgat videókat, és ezeket osztja meg a TikTokon. A videókon a lány a temetők hangulatait mutatja be, suttogva mesél a sírokon lévő feliratokról, és a sírok közötti sétái során hallható hangokat is rögzíti. A videók sokaknak furcsáknak tűnhetnek, de Emylia elmondta, hogy az ASMR hangok iránti szenvedélye vezeti őt.

Az ASMR, azaz Autonomous Sensory Meridian Response egy olyan jelenség, amely során egyes emberek kellemes bizsergést éreznek a bőrükön, ha bizonyos hangokat vagy látványokat tapasztalnak. Az ASMR-t kiváltó hangok széles skálája létezik, de a leggyakoribbak közé tartoznak a suttogás, a kopogtatás, a kaparás és a puha anyagok simogatása.

Emylia elmondta, hogy az ASMR hangok hallgatása segít neki ellazulni és a stresszt levezetni. Amikor a temetőkben jár, a sírokon lévő feliratokról suttogva mesél, és a sírok közötti sétái során hallható hangokat is rögzíti. Ezek a hangok számára kellemes bizsergést okoznak, és segítenek neki megnyugodni.

A videóban a lány nem csak a temetőben sétál, hanem történetet is mesél, a helyszínhez illő, meglehetősen ijesztő történetet egy cinkotai sorozatgyilkosról, akinek több áldozata is a forgatás helyszínéül választott temetőben nyugszik.

A lány videói népszerűek a TikTokon, és sokan kíváncsian figyelik a temetők hangulatait bemutató felvételeket. Vannak, akik furcsállják a lány hobbiját, de sokan értékelik a bátorságát, hogy nyíltan beszél az ASMR-ről és a temetők iránti szenvedélyéről.

Emylia elmondta, hogy a jövőben is szeretne temetőkben forgatni videókat, és reméli, hogy a videóival segíteni tud másoknak is megismerni az ASMR-t és a temetők hangulatait.