promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Széphalmi Juliska meztelen melleit oldalról vette a kamera és tényleg nem viselt semmit, popsija is kilógott a takaró alól

Széphalmi Juliska meztelen melleit oldalról vette a kamera és tényleg nem viselt semmit, popsija is kilógott a takaró alól

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Széphalmi Juliska szó szerint mindenét megmutatta.

Széphalmi Juliska egy elismert magyar táncművész, aki a budapesti Madách Színházban dolgozik. Karrierje során számos jelentős szerepet játszott, és tehetségével, valamint szenvedélyével kiemelkedett a hazai táncéletben. Fiatal korától kezdve érdeklődött a tánc iránt, és tehetsége hamar megmutatkozott. Klasszikus balett-tanulmányait követően a modern tánc világába is belekóstolt, ami segítette abban, hogy sokoldalú előadóvá váljon. A Madách Színházban számos emlékezetes produkcióban vett részt. A színházban nemcsak táncosként, hanem koreográfusként is tevékenykedik, hozzájárulva több előadás sikeréhez is. Kreativitása és technikai tudása révén a Madách Színház egyik meghatározó művészévé vált.

Széphalmi Juliska magánéletét általában távol tartja a nyilvánosságtól, így keveset tudni szerelmi életéről. Sánta Lászlóval hosszú ideig egy párt alkottak, egy gyermekük is született, László, aki ma már 5 éves. 2018-ban szerepeltek a Nyerő Párosban, itt ismerte meg őket a világ. Széphalmi Juliska aztán feltűnt a Survivor című műsorban is, ahol törékeny termete ellenére igazán derekasan helytállt. Ezek után feltűnt a Konyhafőnökben is, ahol egészen sokáig eljutott Rácz Jenő vezetésével.

[[cikk2]]

Sokáig titokban tartotta, azonban időközben kiderült, hogy szakítása után ismét rátalált a boldogság: jelenleg Kovács Richárd a párja, aki szintén táncművész és a közös munka által ismerkedtek meg. Széphalmi Juliska korábban balesetet szenvedett a színházba, így muszáj volt rehabilitációs gyakorlatokat végeznie. Széphalmi Juliskának lételeme a tánc, imád mozogni és időről időre új mozgásformákat próbál ki. Az egészséges életmód fontos a táncművésznek és nem csak a mozgással és a táplálkozással éri el a bombaformát: masszázst is igénybe vesz, amikor szükségét érzi.

Most is egy ilyen relaxációs központból jelentkezett be, ahol elég ledéren fotózta magát:

[[vid1]]