promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Aniston bugyija kilátszott a szoknyája alól a Jóbarátok forgatásán, most került fel a videó róla

Jennifer Aniston bugyija kilátszott a szoknyája alól a Jóbarátok forgatásán, most került fel a videó róla

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A csodálatos Jennifer Anistonról mindig kerülnek elő váratlan videók.

Jennifer Aniston még ma is a világ egyik leggyönyörűbb színésznője, akinek alakjáról milliók áradoznak világszerte. Elképesztően jó formában tartja magát a Jóbarátok-sorozat sztárja, aki az edzéseiről folyamatosan posztol is videókat és a képeket is a közösségi oldalára, így azok, akik szeretnék megcsodálni azt az edzésmunkát, amit elvégez, követni tudják őt tehát Instagram-on is.

Jennifer Aniston az elmúlt időszakban igen komoly filmsikereket könyvelhet el, hiszen Adam Sandlerrel több filmben is együtt szerepeltek, amelyek többek között a Netflixen is világsikert értek el. Volt olyan hétvége Magyarországon is, hogy a Gyagyás gyilkosság első és második része is a top5 film között szerepelt, amelyet néztek az emberek a közösségi platformon.

Ám az elmúlt napokban a magánéletéről is sokat írtak, hiszen egy jóképű pasival kapták őt lencsevégre. Korábban amúgy pedig arról is cikkeztek az újságok, hogy újra összejöhetett korábbi férjével, Brad Pitt-tel, és így újra összeállhatott az álompár, akikért odáig volt a fél világ. Ám akkor hamar kiderült az igazság, hogy csupán azért láthatók ők nagyon sokat együtt, mivel közös vállalkozásuk van, és üzleti együttműködés köti őket.

De azt is megtudhattuk, hogy nagyon jóban vannak a válás óta is.

Nemrégiben pedig nosztalgiázó Jóbarátok-fanok kezdtek el videókat feltölteni az internetre, többek között olyanokat is, amelyben néha a ruha többet mutat annál, mint azt gondoltuk volna a legelején.

Jennifer Aniston esetében például egyes jelenetekben a szoknya többet mutat annál, mint azt korábban gondoltuk volna.