promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő dolog derült ki Szentkirályi Alexandráról, a Fidesz budapesti győzelmébe kerülhet a dolog?

Meglepő dolog derült ki Szentkirályi Alexandráról, a Fidesz budapesti győzelmébe kerülhet a dolog?

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A főpolgármester-jelölt személyiségének rejtett oldalai derültek ki.

Az önkományzati és Európa Parlamenti választások közeledtével a politika ismét az emberek érdeklődési középpontjába került - hogy ez örömteli, vagy inkább szomorú, mindenki döntse el maga. Portálunkon már többször adtunk teret asztrológiai elemzéseknek, amelyek prominens politikusokról írtunk - természetesen a főpolgármester-jelöltek sem maradhatnak ki a sorból, Budapest vezetéséért folyik az egyik legkiélezettebb harc. Első körben Szentkirályi Alexandra képletébe néztünk bele, hogy mit is árulnak el a csillagok a személyiségéről.

Napjegy: Skorpió (18° 0')
Alexandra Napja a Skorpió jegyében áll, ami mély érzelmi intenzitást és erőt kölcsönöz neki. A Skorpiók híresek elkötelezettségükről, kitartásukról és arról, hogy képesek a felszín alá látni. Alexandra valószínűleg szenvedélyes, titokzatos és rendkívül céltudatos. A kihívásokkal szembenézve kitartó, és képes újjászületni a legnehezebb helyzetekben is.

Holdjegy: Rák (19° 10')
Alexandra Holdja a Rák jegyében található, ami fokozza érzelmi érzékenységét és intuitív képességeit. A Rák Hold erős kötődést jelent az otthonhoz, a családhoz és az érzelmi biztonsághoz. Alexandra érzelmi világa mély és gondoskodó, gyakran mások jólétét helyezi előtérbe. Érzékenysége és empátiája révén kiválóan megérti mások érzéseit és szükségleteit.

Merkúr: Mérleg (29° 14')
Alexandra Merkúrja a Mérleg végén helyezkedik el, ami harmonikus és diplomatikus gondolkodást jelez. A Mérleg Merkúr kedveli az egyensúlyt és az igazságosságot, és hajlamos minden oldalról megvizsgálni a helyzeteket, mielőtt döntést hozna. Alexandra kommunikációja udvarias és diplomatikus, és törekszik a harmónia fenntartására kapcsolataiban.

Vénusz: Nyilas (8° 42')
A Vénusz a Nyilas jegyében áll, ami optimizmust és kalandvágyat hoz a szerelmi életébe. Alexandra vonzódik az új tapasztalatokhoz és az utazásokhoz, valamint a különböző kultúrákhoz. Szereti a szabadságot és az intellektuális stimulációt a kapcsolataiban. A Vénusz Nyilasban nyitott és őszinte hozzáállást jelez a szerelemhez és a barátságokhoz.

Mars: Mérleg (21° 24')
A Mars a Mérleg jegyében helyezkedik el, ami kiegyensúlyozott és diplomatikus energiát hoz. Alexandra a konfliktusok kezelésében kerüli a konfrontációt, inkább a békés megoldásokat keresi. A Mars Mérlegben hajlamos a kompromisszumokra és az együttműködésre. Ez a pozíció segíti őt abban, hogy harmonikus és kiegyensúlyozott módon érje el céljait.

Jupiter: Kos (21° 44' retrográd)
Alexandra Jupiterje a Kos jegyében áll, retrográd mozgásban. Ez a pozíció bátorságot és kezdeményezőkészséget sugall. Alexandra optimista és vállalkozó szellemű, szereti a kihívásokat és az új lehetőségek felfedezését. A retrográd Jupiter azonban arra utal, hogy az önbizalom és a hit kérdéseiben időnként belső küzdelmeket élhet át, de ezek a tapasztalatok erősítik és növelik a bölcsességét.

Összegzés:
Szentkirályi Alexandra születési képlete mély érzelmi érzékenységet, szenvedélyt és erős belső energiákat mutat. A Skorpió Nap és a Rák Hold intenzív és gondoskodó személyiséget jelez, míg a Mérleg Merkúr és Mars diplomatikus és harmonikus kommunikációt és cselekvést sugall. A Nyilas Vénusz kalandvágyó és nyitott a szerelemben, a Kos Jupiter pedig bátorságot és vállalkozó szellemet hoz életébe. Alexandra kiegyensúlyozott, empatikus és céltudatos személyiség, aki képes a kihívásokkal szembenézni és újjászületni a legnehezebb helyzetekben is.