promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Nem ismerte fel Magyarországot a földrajz tanár a The Floor-ban, csúnyán lebőgött a játékos, Szujó Zoltán nem találta a szavakat

Nem ismerte fel Magyarországot a földrajz tanár a The Floor-ban, csúnyán lebőgött a játékos, Szujó Zoltán nem találta a szavakat

Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Összekeverte Indiát Magyarországgal a The Floor földrajz tanára.

Óriási lebőgést láthattunk a The Floor legutóbbi adásában. Ilyen még nem is történt Szujó Zoltán műsorában, ugyanis az egyik párbaj során a földrajztanárként dolgozó játékos nem ismerte fel Magyarországot - pontosabban a Fővárosi Állat- és Növénykert főbejáratát. A bejárat két oldalán álló elefántszobrok miatt azt hitte, hogy India vagy Namíbia lehet, aztán kénytelen volt passzolni, mert nem ugrott be neki, hogy Budapestről lát képet.

A földrajztanár végül el is veszítette a párbajt, Szujó Zoltán pedig nehezen találta a szavakat, látszólag ő maga sem hitte el, hogy ilyesmi történt a The Floor stúdiójában. Hozzá kell tenni, hogy nem kell földrajztanárnak lenni ahhoz, hogy valaki felismerje az állatkert bejáratát, a játékos minden bizonnyal nagyon izgult, ezért blokkolt le. Azonban nem ez volt az egyetlen érdekes jelenet a The Floor-ban.


Eddig mindig úgy értek véget Szujó Zoltán vetélkedőjének adásai, hogy egy napi győztest hirdettek ki. Azonban most olyan történt, ami eddig soha a The Floor történetében: két napi győztest kellett avatni.

Az utolsó párbajnak nagy volt a tétje, ugyanis a győztese elérhette, hogy egy csinos összeggel a zsebében zárhassa a napot. Két játékos azonban ugyanannyi mezőt hódított meg az adás végére: ez a fordulat pedig hatással volt az aznapi nyeremény összegére.


Aztán volt még egy érdekes párbaj, filmes szereplőket kellett felismerni, de a játékos nem mozog otthon ebben a témában, így aztán nem csak a Star Wars leghíresebb karakterét, de a Marvel Filmes Univerzum szereplőit sem ismerte fel.