promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Éles káromkodás az RTL főműsorában, kisípolták a Cápák között milliárdosát, pont tőle nem várták volna az ilyen szavakat
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ki kellett sípolni a Cápák között befektetőjét, ritkán látunk ilyet az RTL műsorában.

A Cápák között legutóbbi adásában fény derült arra, hogy az egyik milliárdos befektetőnek nincs is diplomája. Ezen még a többi Cápa is meglepődött, Orbók Ilona  nem akarta elhinni, hogy Balogh Petya úgy ül ott évek óta az RTL üzleti showműsorában, hogy nincs diploma a kezében.

A Cápák között történetében ritkán fordul elő, hogy káromkodás hangzik el a stúdióban, most azonban ki kellett sípolni Balogh Petyát, ugyanis olyan szó csúszott ki a száján, amin még Moldován András is nagyokat pislogott. Az egyik vállalkozó ugyanis egy mém múzeummal jött a stúdióba, és egy méretes Csillámfxszlámát is hozott magával. A vállalkozó már azzal a kijelentésével kicsit felhergelte a Cápákat, miszerint többé nem Puskás Ferenc a leghíresebb magyar, hanem Hide the Pain Harold, vagyis Arató András, akivel korábban az Álarcos énekesben is találkozhattak a nézők.

Balogh Petya nem nagyon tudott azonosulni a mém múzeummal, és szerinte nem túlságosan jó irány, hogy a vállalkozó egy kulturális küldetésben a Csillámfxszlámát akarja elhozni a népnek.


Ám nem ez volt az egyetlen kellemetlen pillanat a műsorban. Soós Kata Lukas és Lea nevű vállalkozásával érkezett a stúdióba, amely a gyerekekkel közös főzés örömét igyekszik megadni a mérőkanalas recepteknek, szakácskönyveknek köszönhetően.

A vállalkozásba két Cápa is be akart szállni, de Lakatos István nagyobb tulajdonrészt akart kialkudni, mint Orbók Ilona. Mivel a vállalkozó nem volt benne biztos, hogy a nemzetközi terjeszkedésben Ilona tudna neki segíteni, ezért Istvánnak kedvezőbb ellenajánlatot tett. Ilonának szemmel láthatóan rosszul esett, hogy Kata nem volt tisztában azzal, mivel is foglalkozik, hiszen az ő cége is több, mint 170 országban van jelen, így aztán ki is szállt a bizniszből.


Az első évadból tért vissza az órákat építő Mezei István, aki már saját óraszerkesztő programot is kifejlesztett, hogy a vásárlók így egyedi karórákat tudjanak összeállítani maguknak. Istvánnál korábban már Arnold Schwarzenegger és Lewis Hamilton is vásárolt egyébként.

Utolsóként érkezett a 18 éves vállalkozó, Szatmári Zalán, aki a programozás élményét kínálja Learn-o-bot elnevezésű oktatócsomagjával. A fiatalember most kezdte el az egyetemet, Lakatos István szerint először be kellene fejezni a tanulmányait, utána igazán belevágni a projektbe, de Balogh Petya ezzel nem értett egyet. Ezen a ponton derült ki, hogy az angyalbefektetőnek nincs is diplomája.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás